[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
In een naar goeie gewoonte met veel goals gekruide beloftenmatch eindigde het treffen tussen KSVR en Antwerp (na een wedstrijd waarin de wit-zwart tot twee keer toe op achtervolgen moest) op een 3-3-gelijkspel. Voor de Roeselaarse goals zorgden Jonathan Okita (na een verre vrijschop van Grisez), Grégory Grisez (met een rechtstreekse vrije trap) en Emile Samyn (op een steekbal van Houthoofd).
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]4′ Okita (1-0), 9′ Grisez (1-1, owngoal), 25′ N. Lemaire (1-2), 45′ Grisez (2-2), 51′ Destoop (2-3), 65′ Samyn (3-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens, Li (69′ Vandeweghe), Devos (72′ Voluzolo), Kompany, Grisez, Sun (86′ Belhafat), Wheaton (55′ J. Van Poucke), Okita, Houthoofd, W. Van Poucke en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Antwerp FC[/av_cell][av_cell col_style=”]Dewit, Punt (79′ Stojanac), Roosen, Peers, Van den Bogaert, Floren, Jacobs (58′ Van Avermaet), Destoop, N. Lemaire, Achter en Binst (46′ Kikota Kikorntuli)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Jacobs (A), Houthoofd[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Schacht[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]