KSV Roeselare sprokkelde deze namiddag een puntje bij Oud-Heverlee Leuven en blijft zo (afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd tussen Lierse en Antwerp) al zeker tot vanavond aan de leiding. Lees de reacties van Carlo Damman & Ibou Sawaneh en bekijk de video van de persconferentie met trainers Arnauld Mercier & Emilio Ferrera.

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-9dj4f4′]
[av_progress_bar title=’Reacties na OH Leuven – KSV Roeselare’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue83c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-83no9c’]

[/av_progress]

 dammanCarlo Damman zag in de eerste minuut van de tweede helft zijn kopbalgoal afgekeurd worden wegens buitenspel, maar de offensieve rechtsback blikte toch tevreden terug. Carlo Damman: “Ik denk dat wij dik tevreden mogen zijn met de 7 op 9 in de heel drukke laatste week. Na het Leuvense doelpunt sloop een beetje twijfel in ons spel, maar de trainer wist ons tijdens de rust zoals steeds uitstekend op te peppen, en toen namen we het spel een stuk steviger in handen. Jammer van mijn afgekeurde goal. Ik zou de beelden eens moeten bekijken, maar hoe dan ook kan er nu toch niets meer aan veranderd worden. De verdiende gelijkmaker kwam er toch nog, en zo zitten we nu al aan zes wedstrijden op rij zonder verlies.”

“Dat laatste verlies was op Tubize, de ploeg die zondag naar Schiervelde komt afzakken en waarmee we zeker nog een eitje te pellen hebben. Toen lagen we na tien minuten immers al tegen de touwen, nu is het dus tijd voor sportieve revanche. Tubize lijkt achterin vrij kwetsbaar, maar is anderzijds een heel scherpe counterploeg, en wij zullen dus dubbel en dik op onze tellen moeten letten.”

ibouTegen zijn ex-club, waarmee hij ooit bijna topschutter werd in eerste, maakte Ibou Sawaneh een heel verdienstelijke invalbeurt. Ibou: “Leuven maar al te goed kennende wist ik dat een zesde zege hier niet zomaar voor het grijpen zou liggen. Wat die mannen tijdens de eerste helft duidelijk aantoonden. Na de rust was het bij ons dus van moeten, en we slaagden er toch vrij goed in om hen op eigen helft terug te dringen en de gelijkmaker te scoren. Het belangrijkste vandaag was hier niet te verliezen, en daar zijn we goed in geslaagd. Nu moeten we zondag thuis tegen Tubize opnieuw met de zege zien aan te knopen!”

“Zelf moet ik vrij vroeg in de tweede helft invallen, en ik denk dat ik toch een nuttige rol kon spelen. Ik groei stilaan naar mijn goeie vorm toe, wat niet zo evident is met een duidelijk gebrek aan matchritme. Ik blijf me echter keihard inzetten en hoop dat ik mijn nut weldra helemaal kan bewijzen!”

 

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-5af4k0′]
[av_progress_bar title=’Persconferentie KSVRTV’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-3h98e8′]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=RF7AqngB2xs’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-2da6u8′]