[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Op het kunstgrasveld van tweede amateurklasser KRC Gent-Zeehaven (de club waar gewezen wit-zwart-verdediger Mackim Joos aan de slag is) verloor KSVR maandag ondanks verdienstelijk weerwerk van huidig 1A-leider KAA Gent. Tekenden voor de Roeselaarse goals: Marin Jakolis (na een individuele actie) en Emile Samyn (op voorzet van W. Van Poucke).
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]22′ Walen (1-0), 44′ Abdelali (2-0), 51′ Jakolis (2-1), 60′ Kabangu (3-1), 72′ Horemans (4-1), 77′ Samyn (4-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KAA Gent[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Gerven, Horemans, Burssens, De Smet, Verstraete, L. Schoofs, Rodriguez Francis, Abdelali, Adilson (61′ Van Den Berghe), Kabangu (61′ Razzi) en Walen (86′ Cagro)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Sabbe, Li, Wheaton, Lekhechine (69′ Vanderhaeghe), W. Van Poucke, Sun, Vandeweghe (57′ Ballegeer), J. Van Poucke (81′ Balde), Houthoofd (69′ Belhafat), Jakolis en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Lekhechine, Van Den Berghe (G)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Vaerenbergh[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]