[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Kis en Cornet namen op de bank van het Heizelstadion plaats, zodat Grisez en Ibou aan de aftrap verschenen. Kehli vatte post als diepe spits. KSVR startte vrij gezwind, maar Union hield de boel achterin goed gesloten. Een vluchtschot van Damman strandde op de benen van een thuisverdediger. Op assist van Grisez werkte Kehli zwak af in de handen van Saussez.

Van Acker stuurde Ibou diep, en die laatste zag zijn schot stranden op de buitenkant van van de paal. Overwegend KSVR aan de bal dus, maar vaak ontbrak het net aan het nodige tikkeltje precisie om dat overwicht ook in uitgespeelde kansen of een doelpunt om te zetten tegen een ploeg die nauwelijks ruimte gaf. Ibou toonde plots een mooie flits en Saussez kon net op tijd de doorsteekbal richting Godwin onderscheppen. Toen Kehli mooi doorkopte, verscheen Godwin plots voor doel, maar hij miste zijn schot.

Union daagde ondertussen ook een paar keer voor Biebauw op, echter zonder gevaar. Kort voor de rust dan toch plots de eerste thuiskans, maar Grisez kon nog net voor Da Silva in corner werken. 0-0 bij de rust dus.

De tweede helft begon met een run van Kehli, die zijn voorzet net tussen Godwin en Ibou in de voeten van de enige resterende Brusselse verdediger zag belanden. KSVR probeerde nu  iets meer tempo te maken, maar Union bleef een bijzonder taaie klant. Saussez redde een verrassend schot van Kehli aan de eerste paal. Aan de overzijde zoefde een scherpe voorzet van Aoulad voorlangs.

Union ging er nu meer in geloven en KSVR moest even terug. Er kwam nog steeds geen ruimte, en KSVR-trainer Mercier probeerde dan iets door Cornet en Seoudi in te brengen. Aguemon kopte van dichtbij in de handen van Biebauw.  Op aangeven van Cornet kreeg Damman tien minuten voor tijd plots de kans van de match, maar hij tilde de bal over het doel van Saussez. Aan de overkant moest Biebauw een verraderlijk schot van Morren redden.

In de slotfase ontsnapte KSVR nog twee keer: eerst kon Kompany nog net op tijd de door de buitenspelval geglipte Martens bijbenen en helemaal op het einde belandde een kopbal van Schmisser op de bovenkant van de eigen doellat. 0-0 dus en twaalf wedstrijden op rij al zonder nederlaag nu.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
slider19112016
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Union Saint-Gilloise[/av_cell][av_cell col_style=”]Saussez, Mpati, Martens, Neels, Kaminiaris, Morren, Wallaert, Da Silva (76′ Rajsel), Fixelles (90′ Massengo), Aguemon en Aoulad[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Kompany, Grisez, Van Acker, Godwin (68′ Cornet), Lecomte, Van Eenoo (73′ Seoudi), Ibou (78′ Bochet) en Kehli[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Acker, Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]D’Hondt[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]