Supportersfederatie Oltegoare stelde gisteren n.a.v. de wedstrijd tegen Antwerp hun mascotte voor. We wisten toen nog niet welke legendarische wedstrijd het ging worden maar de mascotte kon toch al op heel wat bijval rekenen. Getuige daarvan de vele supportersĀ die, van klein tot groot, op de foto gingen samen met de mascotte luisterend naar de naam…

Inderdaad, momenteel is er nog geen naam voorzien. Daarvoor kon u gisteren al uw stem uitbrengen. Maar door de grote toeloop heeft nog niet iedereen dit kunnen doen. Iedere supporter krijgt nu daarvoor nog de kans tot en met vrijdag. Daarna zal supportersfederatie Oltegoare een beperkte selectie bepalen waarna we u, als supporter, nog eens zullen laten stemmen. Hoe die stemronde precies in zijn werk zal gaan moet nog bepaald worden. U zal daar ten gepaste tijde op de hoogte van gebracht worden via de website.

U kan dus nog tot vrijdag uw keuze doorsturen. Dit doet u door te mailen naar oltegoare.roeselare@gmail.com met als onderwerp ‘mascotte’. En zoals eerder gezegd, de persoon die de uiteindelijke winnaar is krijgt een abonnement voor volgend seizoen.

Wie vragen of voorstellen heeft m.b.t. de mascotte kan die ook altijd doorgeven via hetzelfde adres.

Foto’s van gisteren kan u hier alvast terugvinden.