Onze mascotte miste zijn entree niet. Tijdens zijn eerste wedstrijd op Schiervelde mocht hij al meteen mee aan het vieren en overal werd onze witte tijger met open armen ontvangen.

De afgelopen drie weken kon iedereen op zoek gaan naar een originele naam voor hem. De mailbox en brievenbus van de supportersclub stond roodgloeiend. Uit alle inzendingen koos de supportersclub drie genomineerden. Aan jullie dus om te stemmen. We stellen graag even de drie keuzemogelijkheden aan jullie voor.

Stemmen kan helemaal onderaan dit bericht.

GILBERKE

De wedstrijd om de eerste periodetitel tegen R. Antwerp FC was een razendspannend schouwstuk voor iedereen. Voor deze wedstrijd werd een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van onze onlangs overleden materiaalman Gilbert Reynaert. De mascotte naar hem vernoemen zou een mooi eerbetoon zijn.

VICTOR

Gaat het belletje bij jou al rinkelen? Op eerste zicht is dit een gewone naam maar voeg er op het einde een Y aan toe en je komt uit bij Victory.

BAGOE

Bègoe, op zijn Engels uitgesproken. Naar het Chinees voor witte tijger (Baihu). Simpel, maar het bekt wel lekker.

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-9rhr6f’]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-70x0jr’]
[av_progress_bar title=’Reglement’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-69i7uv’][/av_progress]

  • Per IP adres / netwerk kan er slechts één maal gestemd worden.
  • Wanneer een genomineerde naam door verschillende personen werd voorgesteld, dan volgt er een lottrekking om de winnaar van het gratis abonnement aan te duiden.
  • De mensen die een gelijkaardige naam hebben ingestuurd (andere schrijfwijze, enz.) komen niet in aanmerking (zie vorig punt). Het gaat dus om de schrijfwijze die wordt voorgesteld.
  • De naam van de inzenders worden pas bekend gemaakt nadat de stemming is afgelopen.
  • De stemming loopt tot vrijdag 2 december 2016 om 17u30

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-3kopgn’]
[av_progress_bar title=’Stemmen’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1zaiqv’][/av_progress]

 

De stemming is afgelopen.

Totaal aantal stemmen: 418

De resultaten zullen zondag op de match bekend gemaakt worden.

(Er waren op de laatste dag wat problemen met de stemmen, maar de dubbele stemmen zullen er uitgefilterd worden)