[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Met een poging van Wout Van Poucke op de lat en een pegel van Maarten Houthoofd was het openingshalfuur in deze laatste opdracht van de eerste ronde er eentje voor de thuisploeg. Nog binnen de vijf minuten bracht de snelle Kwateng de Pallieters met een afgeweken schot weer langszij. Het leek de wedstrijd van de rare goals te worden, want toen Jonathan Okita voorbij het halfuur een vreemd vallende voorzet via een Lierse-verdediger in doel besloot kantelde de wedstrijd net als na de goal van Houthoofd een opnieuw in het voordeel van wit-zwart. KSVR leek na een strafschopdoelpunt van Emile Samyn halfweg koers op schema om de zege thuis te houden, maar een tweede treffer van Kwateng en een stifter van de doorgebroken Chair zorgden ervoor dat ook dit tweede treffen tussen Roeselare en Lierse geen winnaar zou opleveren. 3-3 dus en een niet onlogische vijfde puntendeling.

De gegevens van de beloftenmatch in en tegen Antwerp (2-0-nederlaag) vind je hier.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]21′ Houthoofd (1-0), 26′ Kwateng (1-1), 34′ Okita (2-1), 36′ Samyn (3-1, str.), 60′ Kwateng (3-2), 69′ Chair (3-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens, Monteyne, Raes (9′ Vandeweghe), Voluzolo, Li (82′ J. Van Poucke), Lekhechine, Sun, Okita, Houthoofd, W. Van Poucke en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Tegenstander[/av_cell][av_cell col_style=”]Croes, Honshoven, Bahaid, Ntambwe, Chrif, Koeck, Chair, Boussaid, Kwateng, Nsam Nsam (59′ Van Ginckel) en Lehaire (88′ Amasihohu)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Kwateng (L), Vandeweghe, Lekhechine, Croes (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Vanhoutte[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]