[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
De wedstrijd tussen de nummers drie en vier begon met kansen aan beide kanten, maar na een actie over links was het thuisspeler Binst die kort na de rust de openingsgoal lukte. KSVR drong aan maar kreeg de bal niet tegen de touwen. Diep in het slot velde een bal in de rebound van Destoop (na een schot van Gysels) een voor de bezoekers al te zwaar verdict.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]47′ Binst (1-0), 90′ Destoop (2-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Antwerp FC[/av_cell][av_cell col_style=”]Huysmans, Dom, Verstraeten, Malsa (60′ Jacobs), Peers, Kasri, N. Lemaire (82′ Latifaj), Van Achter, Binst (75′ Destoop), Gysels en Roosen[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens, Monteyne, Raes, Sun, W. Van Poucke, Wheaton (82′ Willemyns), Bochet, J. Van Poucke (78′ Vandeweghe), Houthoofd (73′ Belhafat), Jakolis en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Valckx[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]