Zondag won KSV Roeselare de confrontatie met rode lantaarn Lommel United. Het werd 2-1 (klik hier voor het wedstrijdverslag) na een lastige wedstrijd voor de withemden. Lees hieronder de commentaren van Raphaël Lecomte en Mathieu Cornet en bekijk de beelden van de persconferentie met trainers Tom Van Imschoot en Arnauld Mercier. Ook doelpuntenmaker Ibou verscheen voor de camera’s van KSVR-TV.

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[av_button label=’Samenvatting Proximus TV’ link=’manually,http://www.proximus11.be/nl/proximus-league/voetbal-video/13147/ksv-roeselare-lommel-united’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-g5q30w’]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-e2pw8g’]
[av_progress_bar title=’Reacties na KSV Roeselare – Lommel United’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue83c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-d1dl68′]

[/av_progress]

31049980810_46f608d70d_oRaphaël Lecomte: “De drie punten. Dat is wat telt en dat is wat we moeten meenemen uit deze wedstrijd. We hadden het niet onder de markt tegen Lommel United en hebben vooral in de tweede helft afgezien. Gezien hun 0-2-overwinning op bezoek bij Lierse SK in de vorige periode waren we nochtans gewaarschuwd voor de vechtlust van de Limburgers.”

“Nochtans begonnen we goed aan en kwamen we al snel 2-0 voor. In plaats van de partij op dat moment helemaal dood te maken, volgde al snel de aansluitingstreffer na een vrije trap van Deferm. De oorzaak? Misschien een beetje te nonchalant beginnen spelen of een gebrek aan concentratie op die stilstaande fase? In ieder geval een fout die we eigenlijk niet mogen maken. We hebben het onszelf onnodig lastig gemaakt en kunnen over onze wedstrijd niet tevreden zijn. We hebben evenwel de overwinning beet en dat was vandaag het belangrijkste.”

“Dankzij deze drie punten verstevigen we onze leidersplaats in het algemene klassement en komen we in de tweede periode naast OH Leuven aan de leiding. Dat wisten we vooraf en zorgde voor een extra motivatie. Nu mogen we het echter niet zomaar los laten en moeten we op ditzelfde elan blijven werken. Volgende week trekken we naar de co-leider in de periode en dat betekent meteen opnieuw volle bak. We zullen het maximum moeten geven om daar punten te sprokkelen.”


31419196055_219a8a3668_oMathieu Cornet:
“We houden aan deze wedstrijd al bij al houden wel een tevreden gevoel over. Het liep niet zo denderend als tegen Lierse SK en we hadden het moeilijk om ons spel te vinden. Toch ben ik blij dat ik de weg naar doel vond en dat ik mijn steentje kon bijdragen aan de overwinning van het team. Een belangrijke driepunter met het oog op de tweede periode. De focus moet nu hoe dan ook meteen op de volgende wedstrijd tegen OH Leuven liggen. Ze staan immers mee aan de leiding en zullen er alles aan doen om ons, de dichtste concurrent, een tik uit te delen. Maar dat geldt uiteraard ook omgekeerd.”

“We presteren een reeks van 14 wedstrijden zonder nederlaag, waarin ik al aardig wat speelminuten mocht verzamelen. Een teken om zo verder te werken. We moeten het wedstrijd per wedstrijd bekijken, maar mogen onze doelen op lange termijn niet uit het oog verliezen.”

 

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-12vwi8′]
[av_progress_bar title=’Persconferentie KSVRTV’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-8pfqeo’]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=vskXaqE3E34′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-7ltz8w’]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-5ohepc’]
[av_progress_bar title=’Reacties KSVRTV’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-3y1w7k’]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=DLlLXvvs86s’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-9gnsg’]