Met een 1-2-zege aan Den Dreef pakte een efficiënt wit-zwart gisteren de intussen al vijfde uitzege van dit seizoen (klik hier voor het wedstrijdverslag). Lees hieronder de reacties van Wouter Biebauw en Grégory Grisez en bekijk de video van de persconferentie met trainers Arnauld Mercier & Emilio Ferrera. Je vindt de beelden van Proximus TV onder de gebruikelijke fotoreportage.

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[av_button label=’Samenvatting Proximus TV’ link=’manually,http://www.proximus11.be/nl/proximus-league/voetbal-video/13265/oh-leuven-ksv-roeselare’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-amz5yl’]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-9jymot’]
[av_progress_bar title=’Reacties na OH Leuven – KSV Roeselare’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue83c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-7pffu5′]

[/av_progress]

 

Wouter Biebauw toverde voor de rust enkele sublieme reddingen uit zijn handschoenen op kopballen van Houdret en was na de wedstrijd dan ook een druk omringde figuur. Wouter: “Het was uiterst belangrijk dat we voor de rust die nul op het bord konden houden, en vanzelfsprekend ben ik blij dat ik daar een belangrijk steentje kon toe bijdragen. Ik zat echt lekker in de wedstrijd, en dan kun je als keeper steeds iets meer.”

“We knokten vandaag opnieuw met zijn allen voor de zege. Zelf kregen we niet al te veel kansen, maar we werkten die uiterst efficiënt af. Ook na de 0-2 ging OHL toch weer aan het drukken, en op de mooie aansluitingstreffer van Kostovski was ik helemaal kansloos. De bijzonder snelle Tabekou ontsnapte op rechts en zijn voorzet belandde perfect op het hoofd van Kostovski. Waarna we in het slotkwartier toch nog overeind konden blijven en drie heel belangrijke puntjes meepakken naar Roeselare.”

“Zaterdag krijgen we Cercle over de vloer, en ook die match zullen we op de ondertussen vertrouwde wijze moeten aanpakken: door met zijn allen keihard voor elkaar te werken. Hopelijk kunnen we nog drie puntjes aan ons al fantastische totaal toevoegen, om met een supergevoel de winterstop in te gaan!”


Grégory Grisez 
had uit bij OHL de niet zo makkelijke taak om op de flank Gent-huurling Tabekou uit de match te houden. “Eén van de betere spelers die ik dit jaar al aan het werk zag. Al geldt dit voor dit Leuven eigenlijk over de ganse lijn, want de thuisploeg is er eentje die ik op basis van wat ze vandaag over de negentig minuten lieten zien erg hoog inschat. We doen met deze zege tegen een ploeg waartegen we eerder twee keer gelijkspeelden met andere woorden een goede zaak.”

“We kregen het doordat de aansluitingstreffer voor de Leuvenaars nog net op tijd viel nog even lastig. Niet geheel onlogisch, want klim je in een wedstrijd relatief vroeg op 0-2 dan weet je dat er langs de beide kanten hoe dan ook nog kansen komen. Toch gaven we op enkele centers en op enkele schoten vanop afstand na niet al te veel weg en mogen we zeker tevreden zijn.”

“Het blijft ons doel om aan de reeks van tot dusver al vijftien wedstrijden zonder nederlaag zolang het kan een vervolg te breien. De top vier was de ambitie, maar het spreekt voor zich dat het mooi zou zijn om na de partij van zaterdagnamiddag tegen Cercle als leider af te tikken. We nemen match per match en zien daarna wel wat de toekomst brengt.”

 

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-5w6rd9′]
[av_progress_bar title=’Persconferentie KSVRTV’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-4bxap9′]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=Vxig6rPQJPs’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-2jsp4t’]