[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]
[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Grisez kwam als linksback in de plaats van de geschorste Kis, Van Eenoo keerde terug uit schorsing en nam zijn stek weer in ten nadele van Seoudi. OHL startte fel, maar de KSVR-verdediging stond paraat en het was dan ook even wachten op de eerste echte doelkans.

Beide teams zochten hun heil in combinatievoetbal, maar op het einde ging telkens iets mis, en de doelmannen kregen dan ook weinig tot geen werk. Net over halfweg de eerste helft moest Biebauw voor het eerst redden op poging van Tabekou.

OHL ging nu steviger drukken en Casagolda kopte rakelings naast het doel. En toch viel het doelpunt plots aan de overkant, uit de eerste echte Roeselaarse kans. Kehli zette van tegen de zijlijn laag voor en Ibou verraste twee thuisverdedigers door de bal aan de eerste paal binnen te glijden.

Waarna KVSVR misschien iets te enthousiast ging aanvallen en bijna op een fatale counter liep toen  Tabekou Casagolda alleen voor doel bracht maar de Leuvense spits nog naast mikte. Even later was een schitterende parade van Biebauw nodig op kopbal van Houdret. Het was nu alle hens aan dek in de Roeselaarse verdediging. Eerst kon Schmisser een schot van Casagolda afblokken, waarna Biebauw Houdret met een supersave opnieuw van de gelijkmaker hield.

KSVR overleefde dus de storm, en mocht met 0-1 gaan rusten, waarbij het een dikke kaars mocht branden voor keeper Wouter Biebauw.

De tweede helft begon met een schot van Cornet in de handen van Gillekens. Wit-zwart kwam goed uit de kleedkamers en vertoefde in de aanvangsfase van de tweede helft vooral op de Leuvense kant van het veld. Wat zich na een aantal minuten uitte in een aanval via Ibou en Cornet tot bij Samy Kehli, die alleen op doel afging en de bal zonder pardon in het dak van het doel jaste. Leuven was nu even van slag, en KSVR liet de bal prima rondgaan. De thuisploeg herstelde zich echter en ging weer in het offensief. Dit leverde een aantal hoekschoppen op en een paar warme fases voor het Roeselaarse doel.

En toen Kostovski een kwartier voor tijd een verre voorzet van Tabekou onhoudbaar binnenkopte, zat de vlam weer helemaal in de pan. Even later daagde dezelfde Kostovski helemaal alleen voor Biebauw op, maar hij miste. Spanning troef nu dus opnieuw en veel werk voor de KSVR-verdediging, te meer daar de middenvelders en aanvallers er niet meer in slaagden om de bal bij te houden.

Er volgden nog drie lange en bange minuten blessuretijd, waarin Godwin nog een counterkans op de 1-3 verkeek, maar uiteindelijk wonnen de troepen van trainer Mercier in de Mercierlaan met 1-2. Waarmee de schitterende KSVR-reeks van nu al 15 wedstrijden zonder nederlaag blijft duren.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]30′ Ibou (0-1), 52′ Kehli (0-2), 75′ Kostvoski (1-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=”]Gillekens, El Banouhi, De Medina, Kocabas (67′ Kostovski), Ngawa, Tabekou, Le Postollec, Houdret, Azevedo (83′ Durieux), Loemba en Casagolda[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Kompany, Grisez, Van Acker, Kehli (76′ Godwin), Lecomte, Van Eenoo (81′ Zolotic), Ibou (90′ Brouwers) en Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Cornet, Le Postollec (L), Kompany[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Virant[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV Persconferentie’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”][/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]
[/av_one_full]