Het nieuwsoverzicht van woensdag 04 januari 2017:

  • Komende vrijdag speelt KSV Roeselare zijn eerste wedstrijd van dit kalenderjaar in en tegen R. Antwerp FC. Alle info over deze uitmatch vind je hier. Tickets in voorverkoop kunnen tot en met donderdag worden aangeschaft.
  • Scheidsrechter voor komende vrijdag is dhr. Wesley Alen. Hij wordt bijgestaan door zijn assistenten-grensrechters Ruben Wyns en Quentin Blaise. Vierde scheidsrechter is Christof Virant.
  • Nog tot en met vrijdag gaat de Euro Shop Indoor Cup door op Schiervelde (Expo Hallen). Dit is een indoortoernooi voor jeugdspelers van de U5 tot de U11. Alle info over deze jeugdcup vind je hier.
  • Drie spelers hebben op dit moment vier gele kaarten op hun naam. Schmisser, Lecomte en Damman zijn bij een volgende boeking één wedstrijd geschorst.
  • Supportersclub KSVR Till I Die kende dit jaar een top-editie met hun stand op de Kerstmarkt. Langs deze weg willen ze graag iedereen bedanken die hen in één van de twee weekends een bezoekje bracht!
  • De beloften werkten gisterenavond een oefenwedstrijd af in en tegen tweedeprovincialer KSK Geluwe. De wedstrijd eindigde op 2-2. De Roeselaarse doelpunten werden gescoord door Gauthier Willemyns en Marlon Lukinga. In de selectie zaten er geen spelers van de A-kern. Via deze link vind je een verslagje van deze winterse oefenpot.
  • Een pittige en natte ochtendtraining vandaag. Morgen staat er een oefensessie gepland om 14u30. Vrijdag is er dan de wedstrijd op Antwerp waarna er een recuperatietraining is op zaterdag om 11u30 (onder voorbehoud van wijzigingen).