Wedstrijdverslag

De bal ging op het Brugse kunstgras snel rond, wat na acht minuten in een vroege openingsgoal resulteerde toen Emile Samyn na een aarzeling in de Cercle-defensie aan de haal mocht en hij het leer beheerst naast Vanderschaeghe schoof. Een door Dildick afgeronde dieptepass bracht de bordjes op het kwartier weer op gelijke hoogte. KSVR deed het bij de vooral vanuit de omschakeling dreigende leider verre van onaardig, maar na een halfuur spelen met kansen langs beide kanten was de derde treffer van de avond (na een lange ren van Puskás en een door Dildick en Vandewiele benutte voorzet) er net als de tweede opnieuw eentje in het voordeel van de thuisploeg. In een tweede helft met veel duels en minder uitgesproken doelgevaar bracht een tweede treffer van Emile Samyn (na een misverstand bij groen-zwart en druk zetten van Joren Van Poucke) wit-zwart diep in de slotfase niet geheel onterecht langszij.

Wedstrijdgegevens

Doelpunten8′ Samyn (0-1), 16′ Dildick (1-1), 39′ Vandewiele (2-1), 78′ Samyn (2-2)
Cercle Brugge KSVVanderschaeghe, Cafmeyer, Vermeulen, Janssens, Cathenis, Vanhoutte, Vandewiele, Puskás (50′ Perquy), Decock, Van Craeyveld en Dildick (46′ Behaeghel)
KSV RoeselareCoppens, J. Van Poucke, Vandeweghe, Wheaton (30′ Bruzzese), Lekhechine, Buyssens, Sun, Lukinga, Belhafat, Willemyns (83′ Balde) en Samyn
Gele kaartenWheaton, Vandeweghe
Rode kaarten/
ScheidsrechterDe Grande