Wedstrijdverslag

Ploeg-in-vorm Antwerp ging met schuchtere pogingen van Kikota en Binst het best van start, maar na een knap afstandsschot van Emiel Wheaton was het KSVR dat nog voor het halfuur op 1-0 klom. Lang bleef de Roeselaarse voorsprong niet op het bord, want met een door Binst tegen de touwen gewerkte voorzet vanop links stelden de bezoekers vrijwel meteen gelijk. Opnieuw Binst (na een vrijschop) bracht de bordjes net voorbij halfweg op 1-2. In een langs Roeselare-zijde meer dan degelijke tweede helft was de beste kans er eentje voor Samyn, die diep in de slotfase een kopbal zag stranden op een voortreffelijk uit doel gekomen Lathouwers.

Wedstrijdgegevens

Doelpunten20′ Wheaton (1-0), 22′ Binst (1-1), 48′ Binst (1-2)
KSV RoeselareVan Cauwenberge, J. Van Poucke, Vanderhaeghe, Verbrugge, Li, Wheaton, Houthoofd, Vandeweghe, Lukinga (59′ Willemyns), Belhafat (59′ Colpaert) en Samyn
R. Antwerp FCLathouwers, Daeseleire, Colpaert (62′ Van Avermaet), Peers, Roosen, Kikota Kikorntuli (65′ Ofosuhene), Teghmans, Jacobs (46′ Van den Bogaert), Achter, Binst en Sam
Gele kaartenBelhafat, Daeseleire (A), Van Den Bogaert (A)
Rode kaarten/
ScheidsrechterBulckaert