[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Een weekje nadat de thuiswedstrijd tegen Oud-Heverlee Leuven letterlijk in het water viel verloren de KSVR-beloften maandag met forfaitcijfers van Union. Voor de hoofdstedelingen (bij wie acht spelers van de A-kern hun opwachting maakten) scoorden onder meer Baherlé (ex-STVV) en Mombongo (ex-Antwerp).
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]24′ Baherlé (1-0), 44′ Baherlé (2-0), 60′ Salah (3-0), 68′ Palmeri (4-0), 70′ Mombongo (5-0, str.)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Union St.-Gilloise[/av_cell][av_cell col_style=”]Sadin, Afallah, Franquin, Salah, Vandiepenbeeck, Okita, Baherlé, N’Gakoutou Yapende (53′ Tchoutang), Palmeri, Wallaert en Mombongo[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Cauwenberge, J. Van Poucke, Voluzolo, Lekhechine (77′ Bruzzese), Li, Wheaton, Sun, Buyssens (56′ Willemyns), Lukinga, Belhafat en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Salah (U), Sun, Franquin (U), Lekhechine, Tchoutang (U)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Soors[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]