• Vanaf vandaag kan je alle fanartikelen online aankopen. Je kan hiervoor terecht op deze link. De komende weken en maanden zullen we het assortiment gevoelig verruimen.
  • Scheidsrechter voor komende zondag is dhr. Davy Scroyen. Hij zal dit seizoen voor het eerst een wedstrijd van KSVR leiden. Zijn assistenten-grensrechters zijn dhr. Thomas Lesceu en dhr. David Symons. De vierde man is dhr. Bert Daemen.
  • We vernamen het droevige nieuws van het overlijden van Germaine Maveau. Zij was de moeder van hoofdsteward Martin Galle. Ook langs deze weg willen we Martin en zijn familie in deze moeilijke periode veel sterkte toewensen.
  • Tijdens de wedstrijd tegen R. Union SG liep aanvaller Mathieu Cornet een barstje op in het kaakbeen. Het was even afwachten hoe dit zou evolueren maar gisteren werd Mathieu dan toch met succes geopereerd. Verwacht wordt dat de aanvaller minstens twee weken out zal zijn.