[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/01/slider_mancave.jpg’ attachment=’4763′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Op zondag 5 februari staat onze volgende thuiswedstrijd op Schiervelde gepland (OH Leuven, aftrap om 16u00). Voor deze wedstrijd hebben wij een belangrijk bericht voor alle mannen en vrouwen. Hieronder kunnen jullie – man of vrouw – de reden vinden waarom zondag 5 februari een heerlijk middagje kan worden… Kijk dus enkel naar de info voor je eigen geslacht. Over het andere geslacht hoef je je even geen zorgen te maken.

PS: Niet zeuren en curieuzeneuzen hé! 😉
[/av_textblock]

[av_toggle_container initial=’0′ mode=’accordion’ sort=”]
[av_toggle title=’Vrouwen… klik hier!’ tags=”]

WOMAN DEN

Ladies,

Voetbal hoeft niet altijd gelinkt te worden aan koude voeten en de geur van vettige hamburgers. Daarom vinden wij het tijd om jullie, vrouwen, eens extra te verwennen. Die mannen, daar zorgen we wel voor.

We zorgen voor enkele leuke standjes, voldoende cava en een gezellige warme sfeer en wat tijd om te kunnen kletsen. Vanaf 13 uur zijn jullie welkom in onze Woman Den. Een leuke middag met meer dan alleen maar voetbal, daar zullen we ons uiterste best doen.

Op het menu hebben we alvast heerlijke pasta gezet met keuze uit verschillende sauzen, want zeg nu zelf, die hamburgers, daar krimpen onze kleedjes alleen maar van.

De toegang tot de Woman Den is volledig gratis. Iedereen is welkom (behalve dan de mannen natuurlijk) vanaf 13u. Inschrijven voor de pasta is wel noodzakelijk. Heb je al een ticket voor de wedstrijd?, dan betaal je 13 euro voor de pasta en krijg je er nog een aperitief  bovenop. Voor 20 euro krijg je bij je pasta nog een ticket voor de wedstrijd.

Ladies,

Wij verwachten jullie!
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Mannen… klik hier!’ tags=”]

MAN CAVE

Mannen,

Zeg nu zelf… Voetbal, daar horen hamburgers, bier en vooral veel leute bij! Terwijl de vrouwen zich kunnen uitleven in hun Woman Den zorgen wij er voor dat we zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk middagje voetbal.

Vanaf 13u kunnen jullie terecht in de Man Cave. Van wat we daar allemaal voorzien zullen we nog niet te veel verklappen, want wie weet heeft er een te curieuze vrouw daarnet misklikt. Jullie Man Cave wordt ingericht zodat jullie zich geen minuut zullen vervelen, dat beloven we!

En die hamburgers? Voor 13 euro krijg je twee rijkelijke hamburgers en een aperitief. Voor 20 euro steken we nog een ticket voor de wedstrijd zelf tussen je broodje.

De toegang tot de Man Cave is volledig gratis. Inschrijven voor de hamburgers is wel noodzakelijk en kan je hieronder doen.
[/av_toggle]
[/av_toggle_container]

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
[huge_it_forms id=”9″]
[/av_textblock]

[/av_one_full]