[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Een vrije trap van Maarten Houthoofd bracht wit-zwart al na drie minuten op 0-1. Met twee treffers van Elgabas kwamen de traditioneel vaardige Pallieters nog voor de rust langszij. Een 2-1 halfweg leek in de maak, ware het niet dat een Kempense owngoal (na een prima actie van Joren Van Poucke op rechts) de stand vrijwel meteen weer in evenwicht bracht. In een tweede helft waarin KSVR het overwicht had trokken goals van uitblinker Emile Samyn (na een dieptebal van Lekhechine) en van Redouan Belhafat (op aangeven van Samyn) de bezoekers tegen het met 8 jongens uit de A-kern aantredende Lierse verdiend over de schreef.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]3′ Houthoofd (0-1), 6′ Elgabas (1-1), 21′ Elgabas (2-1), 45′ Honshoven (2-2, owngoal), 65′ Samyn (2-3), 82′ Belhafat (2-4)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Tegenstander[/av_cell][av_cell col_style=”]De Busser, Honshoven (52′ Amasihoru), Chrif, Poelmans, Kasmi, Ankomah, Elgabas, Tahiri (46′ El Ansri), El Hadj, Lehaire (21′ Ozdemir) en Kifoumbi[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Sabbe, J. Van Poucke, Vanderhaeghe, Verbrugge, Lekhechine, Ballegeer, Houthoofd (77′ Bruzzese), Buyssens (84′ Balde), Belhafat, W. Van Poucke (63′ Devos) en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Ballegeer, El Ansri (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Leysen[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]