Wedstrijdverslag

Een vrije trap van Bacanamwo en een countergoal van Cochez bracht de hekkensluiter nog voor het halfuur op een verrassende 0-2-voorsprong. KSVR drong aan maar moest wachten op een binnenknikken van Wout Van Poucke om op slag van rust weer in de match te komen. Diep in de tweede helft zorgde Emile Samyn voor het vierde en laatste doelpunt van de avond. 2-2 dus en een voor de wit-zwart tot dusver al zevende gelijkspel van deze campagne.

Wedstrijdgegevens

Doelpunten26’ Bacanamwo 0-1, 28’ Cochez 0-2, 41’ W. Van Poucke 1-2, 77’ Samyn 2-2
KSV RoeselareVan Cauwenberge, J. Van Poucke, Vanderhaeghe (46’ Belhafat), Lekhechine (87’ Balde), Devos, Bruzzese (46’ Willemyns), Wheaton (85’ Buyssens), Vandeweghe, Houthoofd, W. Van Poucke en Samyn
TegenstanderDe Jonghe, Plutzer, Covertini, Wuyts, Aragon (85’ Ben Yaghlane), Rucquois, Bacanamwo, Lisot (67’ Mukona), Jang-Won (57’ Devillé), Seung-Joon (41’ D’Errico) en Cochez
Gele kaartenMukona (T), W. Van Poucke, Devillé (T)
Rode kaarten/
ScheidsrechterSalembier