[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
UPDATE 20.03.2017 | 20u00: Nadat speeldag 1, 2, 9 en 10 vorige week bekend gemaakt werden, liggen ook de speeldata voor de resterende speeldagen vast.

Na het verlies in de finalewedstrijden tegen R. Antwerp FC en na de spannende ontknoping van de eerste fase van de competitie in 1A, werd KSV Roeselare gisteren automatisch ingedeeld in de tweede poule van Play-Off 2 (verdeeld op basis van de eindrangschikking).

Stamnummer 134 zit in de poule met KRC Genk, KV Kortrijk, KSC Lokeren OVL, KAS Eupen en Excel Mouscron. Met enkele mooie affiches beloven het op Schiervelde nog enkele mooie wedstrijden te worden waarin we er alles aan zullen doen om aan te tonen dat onze finaleplaats er niet zomaar uit het niets kwam.

Daarnet werd het volledige speelschema bekendgemaakt. Die kan je hieronder terugvinden.
[/av_textblock]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=’Play-Off 2′ responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=’avia-heading-row’][av_cell col_style=”]SD[/av_cell][av_cell col_style=”]DATUM[/av_cell][av_cell col_style=”]UUR[/av_cell][av_cell col_style=”]WEDSTRIJD[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][av_cell col_style=”]UITSLAG[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]1[/av_cell][av_cell col_style=”]za. 01.04.2017[/av_cell][av_cell col_style=”]20u00[/av_cell][av_cell col_style=”]KAS Eupen[/av_cell][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]2[/av_cell][av_cell col_style=”]za. 08.04.2017[/av_cell][av_cell col_style=”]20u00[/av_cell][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]KRC Genk[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]3[/av_cell][av_cell col_style=”]za. 15.04.2017[/av_cell][av_cell col_style=”]20u00[/av_cell][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Excel Mouscron[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]4[/av_cell][av_cell col_style=”]za. 22.04.2017[/av_cell][av_cell col_style=”]20u00[/av_cell][av_cell col_style=”]KSC Lokeren OVL[/av_cell][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]5[/av_cell][av_cell col_style=”]di. 25.04.2017[/av_cell][av_cell col_style=”]20u30[/av_cell][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]KV Kortrijk[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]6[/av_cell][av_cell col_style=”]zo. 30.04.2017[/av_cell][av_cell col_style=”]20u00[/av_cell][av_cell col_style=”]Excel Mouscron[/av_cell][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]7[/av_cell][av_cell col_style=”]za. 06.05.2017[/av_cell][av_cell col_style=”]20u00[/av_cell][av_cell col_style=”]KV Kortrijk[/av_cell][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]8[/av_cell][av_cell col_style=”]za. 13.05.2017[/av_cell][av_cell col_style=”]20u00[/av_cell][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]KSC Lokeren OVL[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]9[/av_cell][av_cell col_style=”]wo. 17.05.2017[/av_cell][av_cell col_style=”]20u30[/av_cell][av_cell col_style=”]KRC Genk[/av_cell][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]10[/av_cell][av_cell col_style=”]za. 20.05.2017[/av_cell][av_cell col_style=”]20u00[/av_cell][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]KAS Eupen[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[/av_table]