Wedstrijdverslag

Het openingshalfuur was voor de thuisploeg, maar na een door Myny binnengewerkte rebound was het niet Roeselare maar wel W-B dat na net geen kwartier spelen op voorsprong klom. In een eerste helft waarin het meeste doelgevaar van wit-zwart kwamen onder meer Seoudi (vanop afstand naast), Van Eenoo (op vrije trap over) en Godwin (langs de verste paal buiten na een steekbal van Van Acker) dicht bij de 1-1. Na een goede start van de tweede helft – met een vluchtschot van Stevance dat kort na rust een half metertje naast zoefde – namen de bezoekers op kousenvoeten over en kon uitgerekend Borry na een snel genomen vrije trap verdubbelen tot 0-2. Bij de Waaslanders liet de ingevallen Janssens zich nog opmerken door in de slotminuten een strafschop van de voor het eerst op eigen veld ingevallen Lambrecth (na handspel van De Schutter) uit de benedenhoek te halen.

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

Wedstrijdgegevens

Doelpunten:14′ Myny (0-1), 63′ Borry (0-2)
KSV Roeselare:Biebauw (46′ Coppens), Damman (46′ Monteyne), Schmisser (65′ Zolotic), Zolotic (62′ Lépicier), Grisez (46′ Kis), Van Acker (62′ Lecomte), Godwin (46′ Stevance), Seoudi (46′ Brouwers), Van Eenoo (62′ Samyn), Kehli (46′ Ibou) en Cornet (46′ Lambrecth)
Waasland-Beveren:Goblet (81′ Janssens), Caufriez (77′ Nys), Moren (46′ Dhondt), Camacho (46′ Borry), Demir (46′ De Schutter), Seck (46′ Michel), Cools (46′ Marquet (79′ Van Remoortere)), Myny (46′ Ampomah (81′ Van Dooren)), Cerigioni (46′ Conté), Langil (46′ Boljevic) en Gano (46′ Ndiaye)
Gele kaarten:Ampomah
Scheidsrechter:Brinkman

KSVRTV

Geen beelden en/of reacties beschikbaar.