Wedstrijdverslag

Op het oefencomplex van Standard Luik speelde een uitgebreide KSVR-selectie vrijdagnamiddag 1-1 gelijk bij de Rouches. In een wedstrijd waarin de beide goals in de eerste helft vielen scoorden Davy Brouwers (na een door Kehli doorgekopte dieptepass van Seoudi) en Edmilson (vanop de stip na al dan niet handspel op een inkoppen van Danilo).

Wedstrijdgegevens

Doelpunten36′ Brouwers (0-1), 44′ Edmilson (1-1, str.)
Standard de LiègeHubert, Fai, Goreux, Kosanovic, Mladenovic, Legear, Cissé (46′ Fiore), Danilo, Edmilson, Belfodil (46′ Raman) en Bolingi (78′ Bah)
KSV RoeselareCoppens, Damman (46′ Monteyne), Schmisser, Kompany, Grisez (46′ Kis), Godwin (46′ Ibou), Lépicier (46′ Bochet), Van Acker (46′ Van Eenoo), Seoudi (46′ Lambrecth), Kehli (46′ Stevance (78′ Samyn)) en Brouwers (46′ Cornet)
Gele kaartenFai, Goreux
Rode kaarten/