[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Voor de afsluiter van deze reeks hoeven we niet zo heel ver terug te gaan. Op zondag 6 november 2016 stonden de zenuwen strak gespannen: mits winst kon de periodetitel, en bijhorend ticket voor de finale, op zak gestoken worden.

Net na de rust kelderde Owusu de Roeselaarse hoop door de Bosuil-jongens op voorsprong te trappen. Met de steun van een nooit aflatende twaalfde man zette Samy Kehli de bordjes nog geen tien minuten later opnieuw gelijk. In een nagelbijtend slot leken de minuten sneller weg te tikken dan dat alle supporters wilden maar het was uiteindelijk Raphaël Lecomte die met een kopbalgoal de verdiende periodetitel veilig stelde.
[/av_textblock]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=gkl5OlxRQeg’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]