[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Dankzij een schitterende remonte (zie gisteren) wist een herrezen Roeselare de rechtstreekse degradatie te ontlopen. In een eindronde met R. Antwerp FC, K. Lierse SK en FCV Dender EH moest Roeselare zich verzekeren van een plaatsje in eerste klasse.

Op de eerste speeldag moest KSV Roeselare naar De Bosuil. In een geanimeerde wedstrijd kwam wit-zwart met een goal van Damir Mirvić nog voor rust op voorsprong. Net na de koffie diepte Abdessalam Benjelloun de score uit tot 3-0. De Great Old kwam terug tot 1-3 maar de schaapjes bleven op het droge. Met deze overwinning was Roeselare gelanceerd en won het de eindronde. In de thuiswedstrijd tegen datzelfde Antwerp luidde een 4-2 zege het definitieve behoud in.
[/av_textblock]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=wzqGmbKS8Is’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]