[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
De uitwedstrijd bij vermoedelijk kampioen OHL leverde een karrevracht aan goals op. Voor een niet onaardig meevoetballend – maar te makkelijk doelpunten incasserend – wit-zwart scoorden Emile Samyn (op voorzet van Jakolis), Marin Jakolis (op aangeven van Samyn) en Wout Van Poucke (in de rebound).┬áNet voor affluiten kon thuisspeler Libert nog keren op een poging van Samyn.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]20′ Samyn (0-1), 23′ Lokando (1-1), 29′ Caubergs (2-1), 35′ Mertens (3-1), 43′ Yagan (4-1), 47′ Sula (5-1), 51′ Mertens (6-1), 56′ Jakolis (6-2), 60′ W. Van Poucke (6-3), 71′ Durieux (7-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=”]Suederick, Caubergs, Gillekens, Libert, Delporte (74′ Jonckheere), Peeters (62′ Durieux), Lokando, Njengo (69′ Bunga), Mertens, Yagan en Sula (75′ Laurent)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Cauwenberge, J. Van Poucke, Vanderhaeghe, Devos (23′ Lekhechine), W. Van Poucke, Wheaton, Houthoofd, Vandeweghe, Belhafat (52′ Lukinga), Jakolis en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Jakolis, Belhafat, Gillekens (L), Mertens (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Huyghe[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]