[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
KSVR begon in het verre Eupen met Kehli als diepste spits, waardoor Lecomte op de flank mocht opdraven en Van Eenoo een plaatsje in de basiself heroverde. Nog bij wit-zwart bleef Kis geschorst langs de kant en kwam Zolotic de geblesseerde Schmisser aflossen.

Een in vergelijking met de finalewedstrijden tegen Antwerp offensief onuitgegeven formatie, maar met een kans voor Kehli na een gemiste controle van Wague was het niet de thuisploeg maar wel Roeselare dat aan de Kehrweg voor de eerste dreiging zorgde. Aan de overzijde mocht Onyekuru het proberen op een lange bal na de daaropvolgende uittrap van Van Crombrugghe, maar gelukkig voor KSVR was Biebauw bij de pinken om de eerste noemenswaardige Eupen-aanval over de lat te tikken.

Ook na een uiterst korte studieronde bleef het betere van het spel vooral van de bezoekers komen, wat na goals van Samy Kehli (op voorzet van Lecomte) en diezelfde Raphaël Lecomte (na een balletje over de verdediging van Van Eenoo) nog voor de rust voor een dubbele Roeselaarse voorsprong zorgde. Aan de overkant bleek het vooral opletten geblazen voor de op de counter loerende Sylla, die tussendoor tot twee keer toe aan de haal mocht maar die zowel door Biebauw als Kompany van een doelpunt kon worden gehouden. Een na een leuke eerste helft niet onterechte 0-2 halfweg dus, ook al kreeg Luis Garcia voorbij het halfuur nog een wenkende kans op Eupense aansluitingstreffer na een contact tussen de teruggesnelde Kompany en de doorgebroken Brüls toen ref Van Driessche naar de stip wees, maar de Eupen-aanvoerder de elfmeter binnen het bereik van Biebauw trapte.

De tweede helft begon met een drietal Roeselaarse prikjes – zo mocht Godwin na rust al snel alleen op Van Crombrugge af – maar anders dan voor de wissel was het na een uitbraak langs Onyekuru (die na een verre uittrap aan de haal mocht) dit keer Eupen dat tot scoren kwam. KSVR reageerde met een vlam van Damman op de paal, maar na een steekbal over rechts was ook de tweede treffer na de koffie er eentje van Onyekuru. Goed voor een al bij al te rechtvaardigen 2-2 en een puntje dat KSVR op een voorlopig gedeelde derde stek in play-off 2 brengt.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]10’ Kehli (0-1), 21’ Lecomte (0-2), 53’ Onyekuru (1-2), 75’ Onyekuru (2-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KAS Eupen[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Crombrugge, Wague, Diallo, Hackenberg (68’ Bassey), Ocansey, Diallo, Garcia, Brüls, Cases, Onyekuru en Sylla[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Kompany, Zolotic, Grisez, Lépicier, Lecomte (82’ Van Acker), Seoudi, Van Eenoo, Godwin (72’ Lambrecth) en Kehli (88’ Stevance)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Kompany, Sylla (E), Van Acker[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Driessche[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]