[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Trainer Mercier haalde de borstel door de ploeg en bracht in vergelijking met de wedstrijd tegen Genk zeven nieuwe namen tussen de lijnen. Onder meer Coppens verscheen hierdoor aan de aftrap en die mocht al vrijwel meteen aan het werk na een rush van Diedhiou. Na wat halve kansjes langs beide kanten was de beste Roeselaarse mogelijkheid er eentje voor Cornet, die na dertien minuten onvoldoende kracht kon zetten op een voorzet van Bochet om Defournyin verlegenheid te brengen.

Beide ploegen hielden veel volk achter de bal en openingen bleven schaars. Eén keer dan toch Moeskroen, dat het met een schot van Tirpan op een zeldzame keer tot in de Roeselaarse zestien wist te schoppen. Coppens pareerde gepast, maar Diedhiou kon scoren in de rebound: 0-1. In een wedstrijd met bijna alleen maar middenveldspel viel ook de tweede goal er niet toevallig na een omschakelingsmoment toen Trezeguet zich een weg richting doel kon kappen en de Anderlecht-huurling het leer langs Coppens schoof.

Na de rust moest KSVR iets aan de situatie zien te veranderen en het startte alleszins goed toen Samy Kehli een schot zag afwijken op een bezoekende verdediger, waarop de bal over de kansloze Defourny in doel caprioleerde. Ook de gelijkmaker volgde vrij vlug toen Ibou Mathieu Cornet diep stuurde. De laatste omspeelde nog mooi de keeper en deponeerde de bal in doel. De scheve situatie binnen de tien minuten rechtgezet dus.

Wit-zwart was nu duidelijk de betere ploeg en ging op zoek naar een derde treffer. Ook die liet niet lang op zich wachten: Kis stuurde een vrijschop richting tweede paal tot bij Kehli, die teruglegde en Maël Lépicier op de goeie plaats vond voor de derde goal in een kwartier.

Het bleef een doelpuntenfestival want toen Trezeguet zich met enig geluk door de Roeselaarse verdediging kon wurmen, was alles opnieuw te herdoen. En nog een minuut later werd het zelfs 3-4 toen Matulevicius helemaal vrijstaand kon binnenkoppen na geaarzel in de thuisverdediging. KSVR dus weer op achtervolgen aangewezen en op corner mikte Bochet een rebound over. Een schot van Cornet kende hetzelfde lot. Aan de overkant bleef het opendeurdag en Zolotic gleed een assist van Trezeguet in het eigen doel.

De experimenteerwedstrijd tegen één van de haalbare kaarten uit play-off 2 liep dus op een sisser uit.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]24′ Diedhiou (0-1), 40′ Trezeguet (0-2), 49′ Kehli (1-2), 54′ Cornet (2-2), 59′ Lépicier (3-2), 66′ Trezeguet (3-3), 67′ Matulevicius (3-4), 82′ Zolotic (own, 3-5)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens, Monteyne, Schmisser, Zolotic, Kis, Van Acker, Lépicier (80′ Weizhe), Kehli (75′ Stevance), Bochet, Ibou (87′ Jakolis) en Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Excel Mouscron[/av_cell][av_cell col_style=”]Defourny, Vojvoda, Peyre, Arslanagic, Gulan, Tirpan (62′ Nkaka), Hubert, Miya (46′ Matulevicius), Trezeguet, Markovic (75′ Stojanovic) en Diedhiou[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Markovic (M), Peyre (M)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Vertenten[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]