[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Naar play-off-gewoonte stonden bij KSVR opnieuw enkele andere namen tussen de lijnen voor deze streekderby. KSVR begon met aanvallende intenties en Godwin schoot onmiddellijk hoog over. Na een mooie combinatie kopte Ibou naast op assist van Grisez. Na een misverstand in de Roeselaarse verdediging kreeg ook Kortrijk een eerste kans, maar Totovytskyi kopte die naast. Even later ging een schot van Chevalier via een Roeselaars been rakelings naast het doel. Een best leuke beginfase dus, die nog een verlengstukje kreeg toen Lukas Van Eenoo de bal van net buiten het strafschopgebied enig mooi in de winkelhaak krulde.

Even later kwam ook Ibou in schietpositie, maar zijn poging werd afgeblokt. Wit-zwart bleef volle bak doorstomen en Kaminski moest een poging van Brouwers onschadelijk maken, waarna Schmisser op corner nipt naast kopte. Ei zo na was het plots toch 1-1 toen Biebauw op avontuur ging en Chevalier de bal net naast de verkeerde kant van de paal zag landen. Dit was maar even uitstel, want even later was De Smet de Roeselaarse doelman wel te vlug af en de gelijkmaker was een feit.

Er volgde nu een periode met meer middenveldspel en minder gevaar, maar bij de volgende kans was het opnieuw raak voor de bezoekers toen De Smet een verre voorzet van Ouali vrij ongehinderd mocht binnenkoppen. Brouwers had even later de gelijkmaker aan de voet, maar hij botste op een attente Kaminski. Op een verre flankvoorzet van Grisez kwam Godwin net te laat. 1-2 dus na een eerste helft waarin het gebrek aan efficiëntie KSVR weer eens duur te staan kwam.

Na de rust hielden de bezoekers de boel goed gesloten en was het voor KSVR zwoegen om kansen te creëren. Godwin schoot een rebound op vrijschop meters naast. Er volgden nog een paar vrijschoppen, maar telkens zonder resultaat. Wit-zwart ging nu wel opnieuw meer drukken. Een streep van Kehli ging over. De deur aan de overkant stond natuurlijk open, Chevalier trok op avontuur en besloot uit een scherpe hoek op de paal.

Kaminski redde een schuiver van Brouwers. Aan de overzijde werkte Biebauw een schot van  Van Der Bruggen in corner. Een kleine tien minuten voor tijd viel de gelijkmaker plots toch toen Lukas Van Eenoo een assist van Damman kon verzilveren. Even later leek Cornet Samyn op weg te zetten naar de 3-2, maar Kaminski hield zijn team overeind. Idem bij een omgekeerde fase met Samyn als aangever en Cornet als afwerker, maar weer Kaminski in de weg. Iets waar overbuur Biebauw niet in slaagde toen Totovystkyi van dichtbij de 2-3 kon binnenkoppen. Een vierde opeenvolgende nederlaag dus voor KSVR en opnieuw een lesje in efficiëntie.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]11′ Van Eenoo (1-0), 19′ De Smet (1-1), 30′ De Smet (1-2), 83′ Van Eenoo (2-2), 89′ Totovytskyi (2-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser (81′ Cornet), Lépicier, Grisez, Godwin, Van Acker, Ibou (56′ Samyn), Van Eenoo, Brouwers en Kehli (70′ Weizhe)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KV Kortrijk[/av_cell][av_cell col_style=”]Kaminski, Goutas, Van Der Bruggen, Rougeaux, Rolland (60′ Kovacevic), Ouali, Totovytskyi, D’Haene, Sarr, De Smet (70′ Stojanovic) en Chevalier (81′ Saadi)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Der Bruggen (K)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Wouters[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV Persconferentie’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]