[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
De eerste thuismatch in play-off 2 was er meteen eentje tegen topper KRC Genk. Bij KSVR verhuisde Kompany naar de bank, Schmisser kwam terug in de verder ongewijzigde ploeg. Wit-zwart kreeg onmiddellijk een corner, naast gekopt door Kehli. Nauwelijks een minuut later kreeg de Roeselaarse topschutter op assist van Grisez een nog grotere kans op een vroeg openingsdoelpunt, maar nu mikte hij met de voet naast.

De thuisploeg bleef de beginfase domineren. Een vluchtschot van Van Eenoo ging niet de goeie richting uit. Na een kwartier kwamen de Europese kwartfinalisten uit Limburg dan toch even opzetten, nog zonder gevaar. De volgende dreiging kwam zelfs weer van wit-zwart, toen Ryan net op tijd en scherpe voorzet van Godwin richting Schmisser kon onderscheppen. Na een mooie Roeselaarse combinatie kon Lecomte aanleggen, maar hij kraakte zijn schot.

KSVR liet de bal goed rondgaan, en Genk wist hier niet onmiddellijk raad mee. Lecomte zette knap voor maar bereikte geen Roeselaars hoofd. Seoudi probeerde het met een plaatsbal en zag die naast het doel van Ryan gaan. Naar het einde van de eerste helft toe liet Genk enkele mooie combinaties zien, maar gevaar creëren kon het nog steeds niet. 0-0 dus na een eerste helft waarin de dreiging alleen van de thuisploeg kwam.

Genk begon met aanvallende intenties aan de tweede helft, maar toch kwam het eerste gevaar weer van Roeselaarse zijde toen Lecomte de bal nipt naast de verkeerde kant van de paal lepelde. Ryan moest ver uit zijn doel om de doorgebroken Godwin af te stoppen.

KSVR moest nog steeds helemaal niet onderdoen voor zijn vermaarde tegenstanders en op assist van Van Eenoo vond Godwin Ryan op zijn weg. Aan de overzijde zag Buffel een poging in corner gewerkt. Het begon nu af en toe warmer te worden voor het doel van Biebauw. En plots viel ook een doelpunt toen Naranjo een klutsbal in de voeten kreeg en van dichtbij kon afwerken.

Een heel verdienstelijk KSVR verdiende meer, maar de gelijkmaker zat er niet meer in.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]84′ Naranjo (0-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Zolotic, Grisez, Lépicier, Godwin (74′ Cornet), Van Eenoo (79′ Ibou), Seoudi (82′ Van Acker), Lecomte en Kehli [/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KRC Genk[/av_cell][av_cell col_style=”]Ryan, Castagne, Brabec, Colley, Uronen, Berge, Malinovskiy (46′ Heynen), Boëtius (63′ Buffel), Pozuelo, Trossard (80′ Naranjo) en Samatta[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Lépicier[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Verboomen[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full][av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Nabeschouwingen’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]