[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Een door blessures en afwezigheden geteisterd wit-zwart (zo speelde de U19 eerder op de dag in Lommel) trok maandag na een vooral in het eerste halfuur mindere wedstrijd aan het kortste eind tegen rechtstreeks concurrent Lierse, dat hierdoor het seizoen als vierde eindigt. Voor de Roeselaarse doelpunten zorgden Marlon Lukinga (op hoekschop van Houthoofd) en Joren Van Poucke (na een steekbal richting de bezoekende zestien). Eerder al pakte OH Leuven in een erg aan elkaar gewaagde reeks de titel, voor uittredend kampioen Cercle Brugge en het ondanks een gemiste start stevig gefinishte Antwerp.

De gegevens van de aan deze partij voorafgaande wedstrijd (R. Antwerp FC – KSVR, 2-0) vind je hier.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]35′ El Ansri (0-1), 45′ Seke A Seke (0-2), 68′ Elouargahi (0-3), 74′ Lukinga (1-3), 86′ J. Van Poucke (2-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Sabbe, Vandeweghe, Vanderhaeghe, Devos, W. Van Poucke, Bruzzese (46′ Colpaert), Wheaton (79′ Verbrugge), J. Van Poucke, Lukinga, Ribar (46′ Van Cauwenberge) en Houthoofd[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]K. Lierse SK[/av_cell][av_cell col_style=”]De Busser, Kucun (46′ Jeng), El Ansri, El Attabi, Boussaid, Kifoumbi, El Hadj, Verryckt, Van Den Broeck, Okunde Chukwuma en Seke A Seke (61′ Elouargahi)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]El Ansri (L), Okunde Chukwuma (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Vanhoutte[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]