• Onze greenkeeper Brecht is druk bezig met het inzaaien van het eerste veld, de laatste grote fase vooraleer de natuur haar werk kan doen. Na acht dienstjaren was de oude grasmat aan vervanging toe. Door de heraanleg van het eerste veld zullen er in de voorbereiding geen oefenwedstrijden op Schiervelde afgewerkt worden.
  • Ondertussen werkt de sportieve staf ijverig aan het voorbereidingsschema op het nieuwe seizoen. We kunnen nu al melden dat de eerste training plaats zal vinden op Schiervelde op dinsdag 20 juni 2017 om 10u00.
  • De Proximus League 2017-2018 gaat van start in het weekend van 4, 5 en 6 augustus 2017. De volledige kalender zal binnen enkele weken bekend gemaakt worden.
  • Komende zaterdag is er een talentendag op Schiervelde. Bedoeling is dat jongens en meisjes van geboortejaar 2011, 2012 en 2013 kunnen proeven van voetbal. Alle info omtrent deze initiatie kan je hier terugvinden.