Daarnet ondertekende Marko Maletic (Bosniër, °25.10.1993) een contract voor drie jaar op Schiervelde. De 1,96 meter lange aanvaller komt over van Lommel United waar hij transfervrij vertrok na de degradatie. Bij de Limburgers verzamelde hij afgelopen seizoen 24 basisplaatsen en vond hij 4 keer de weg naar doel.

De 23-jarige Maletic genoot zijn opleiding bij De Graafschap (NL) en via o.a. FC Oss en Telstar kwam hij in de zomer van 2016 aan de Gestelsedijk terecht. Volgend seizoen zal de Nederlandstalige aanvaller dus de kleuren van stamnummer 134 verdedigen.

 

Ook Guy Dufour (Belg, °14.03.1987) ondertekende deze middag een contract voor twee jaar plus optie op een bijkomend seizoen. Deze 30-jarige nieuwkomer komt over van KAS Eupen. Bij de Oostkantonners speelde hij in drie seizoenen in 76 wedstrijden mee en wist hij 6 keer te scoren. Hij bewaart goede herinneringen aan Schiervelde, want in de Croky Cup scoorde hij afgelopen seizoen twee keer in het bekerduel tussen Roeselare en Eupen van eind september.

Guy is een centrale middenvelder die al heel wat ervaring verzamelde in de Proximus League en Jupiler Pro League. Hij kwam in het verleden o.a. uit voor R Antwerp FC, Lommel United en STVV.

Alvast veel succes op Schiervelde Marko en Guy!