[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/06/slider_skoereanskoere2.jpg’ attachment=’7857′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Stel je eens voor: minstens 14 topwedstrijden op het scherpst van de snee beleven vanop de eerste rij. Het kan! Samen met jou kijken we reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen van de Proximus League. Of je nu een puntje van een stoel nodig hebt of een plaats waar je naar hartenlust kan springen en zingen… Wij staan helemaal klaar om jouw plaats op Schiervelde te reserveren.

Start verkoop:

  • Online vanaf… nu
  • Op de dienst ticketing vanaf maandag 19.06.2017

[/av_textblock]

[av_promobox button=’yes’ label=’Meer info’ link=’page,7841′ link_target=’_blank’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’yes’ icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′ admin_preview_bg=”]
Breng een nieuwe abonnee mee naar Schievelde, ontvang 10% korting op jouw abonnement en supporter een seizoen lang ‘skoere an skoere’ voor stamnummer 134
[/av_promobox]
[/av_two_third]

[av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

[av_button label=’Alle info’ link=’page,68′ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue8cb’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]

[/av_one_third]