[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Aanwinst Gravenberch, Dufour en Maletic bleven langs de kant, terwijl ook trainer Mercier verstek moest geven wegens ziekte. De gebroeders Monteyne verschenen voor het eerst sinds heel lang samen aan de aftrap, en met ook Borry, Biebauw en Samyn aan de aftrap betekende dit maar liefst vijf spelers die hun jeugdopleiding bij KSVR genoten.

De eerste kans was er al onmiddellijk voor Borry, die een voorzet van Lecomte over het doel kopte. De volgende poging kwam van Brouwers, die zijn schot door een verdediger gekeerd zag, waarna Cornet op zijn beurt over kopte. Even later kon Degrendel een nieuwe kopbal van Cornet redden. De withemden kozen dus volop voor de aanval. Een doelpunt kwam daar voorlopig echter niet van, en ei zo na werd het 1-0 toen Noppe rakelings naast het doel van Biebauw besloot. En ook de volgende grote kans was voor de thuisploeg toen een schot van Vandenheede via een handje van Biebauw op de paal ketste.

KSVR wist ondertussen niet steeds raad met het gebrek aan ruimte en het kreeg het dan ook moeilijker om kansen te creëren. Het gevaar kwam dan weer op een stilstaande fase via kopper Borry op corner van Lecomte. Degrendel redde knap, maar moest zich even later toch gewonnen geven toen Kjetil Borry net iets sneller bij de rebound was na een schot van Lecomte. Ook nummer twee volgde nu snel toen Davy Brouwers het leer in de winkelhaak mikte. Brouwers had er duidelijk zin in en mikte even later nog eens op de vuisten van Degrendel.

Met 0-2 naar de kleedkamers dus en tijd voor een resem vervangingen. De eerste kans na de rust was voor Ibou. Degrendel redde, waarna Grisez de rebound op de lat kanjerde. Ook nu oefenden de bezoekers voortdurend druk uit, maar grote kansen sproten daar lange tijd niet uit voort. Op een zeldzame scherpe counter van de thuisploeg miste Lecour een tiental minuten voor tijd op een haar de aansluitingstreffer. Ibou kwam op zijn beurt heel dicht bij een doelpunt, maar Degrendel redde de kopbal. Ook met een schot van Bochet wist de thuisdoelman raad. Het bleef dus bij 0-2.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]30′ Borry (0-1), 33′ Brouwers (0-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KRC Harelbeke[/av_cell][av_cell col_style=”]Degrendel, Couckuyt (46′ Scherpereel), Van Poucke, Besart (63′ Lecour), Noppe (46′ Decoster), Doornaert (75′ Vanroosbeke) , Vandenheede, Vanneste, Vandenbroucke (85′ D. Vandeputte), Pyck (75′ Toye) en Cremers (85′ J. Vandeputte)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw (46′ Van Cauwenberge), M. Monteyne (46′ Damman), Schmisser (46′ Wang), Borry (46′ Zolotic), PJ Monteyne (46′ Grisez (77′ Borry)), Lépicier (67′ Brouwers), Seoudi (46′ Van Acker), Samyn (46′ Ibou), Brouwers (46′ Bochet), Lecomte (46′ Godwin) en Cornet (46′ Brodic)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

 


[/av_textblock]

[/av_one_full]