[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
De generale repetitie voor de competitiestart van volgende week vond plaats op de glimmende nieuwe grasmat van Schiervelde. KSVR keek er na nauwelijks zeven minuten al tegen een achterstand aan toen Babacar met een halve omhaal een assist van Lutun in de hoek werkte. Werk aan de winkel dus meteen voor de thuisploeg.

Wit-zwart kreeg een eerste kans via kapitein Lecomte, die in het zijnet mikte. Verder was het  niet zo evident om openingen te vinden tegen de goed inzakkende bezoekers. Haast voortdurend Roeselaars balbezit dus, maar weinig doelrijpe kansen en nog minder werk voor doelman Dhoest. Op het half uur was de gelijkmaker plots toch bijna een feit toen Godwin alleen voor doel opdaagde en op de paal besloot. In het verlengde van die actie schoot Brouwers ook nog eens in de handen van Dhoest.

Het eenrichtingsvoetbal bleef aanhouden, maar vrijschoppen van Lecomte, Dufour en Brouwers waren slecht gemikt. Toen een schuiver van Brouwers toch in doel leek te gaan kon Dhoest er nog net een handje tussensteken. 0-1 dus na een eerste helft met voldoende overwicht en balbezit, maar zonder efficiëntie.

Ook na de rust was de eerste kans voor de bezoekers, maar nu mikte Lutun in de vlucht naast. Aan de overkant ontsnapte Brouwers, maar hij mikte naast. Verder zagen we voornamelijk hetzelfde spelbeeld van de rust: een naar openingen zoekend  en zwoegend KSVR, en bezoekers die dit allemaal vrij gemakkelijk wisten op te vangen. Ook na enkele vervangingen vond de thuisploeg immers niet meer inspiratie, en het kreeg nu zelfs helemaal geen kansen meer.

Een kwartier voor tijd werd het op een zeldzame bezoekende aanval 0-2 toen Vanhaeren een teruggelegde bal van ter hoogte van het strafschopgebied kon binnenwerken. Er kwam bijna reactie langs Damman op assist van Brodic, maar de Roeselaarse rechtsachter verslikte zich in de bal en weg kans. Na een mooie assist van Samyn richting Brodic kon Obin net op het nippertje de aansluitingstreffer voorkomen.

Wit-zwart leek nu eindelijk echt wakker en op hoekschop krulde Borry de bal naast, wat ook met een vrijschop van Grisez gebeurde. Na trekfout op Damman wees ref Brinkman naar de stip en zo kon Raphael Lecomte vijf minuten voor tijd voor de 1-2 zorgen. Verder kwam KSVR niet meer en het kan dus niet echt van een geslaagde generale repetitie spreken.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken, met dank aan Dries Verhelst)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]7′ Babacar (0-1), 75′ Vanhaeren (0-2), 85′ Lecomte (str., 1-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser (46′ M. Monteyne), Borry, Grisez, Godwin (63′ Samyn), Lépicier (66′ Van Acker), Seoudi (63′ Brodic), Dufour, Lecomte en Brouwers (84′ Cornet)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]K. Sint-Eloois Winkel Sport[/av_cell][av_cell col_style=”]Dhoest, Verhooghe, Voskanian (63′ Vanhaeren), Babacar (46′ Vanfleteren), Lutun (68′ Yde), Velghe (46′ Reuse), Hillewaere (68′ Blanckaert), Tamsin, Vandendriessche, Vanaudenaerde (46′ Khiter) en Obin. [/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Brinkman[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]