[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
De vierde oefenwedstrijd vond in Oudenburg plaats en was de derde tegen een ploeg die vorig jaar play-off 1 speelde. KSVR wilde beter weerwerk bieden dan in de met 7-1 verloren partijen tegen AA Gent en Zulte Waregem. Met PJ Monteyne, Borry en Dufour verschenen dit keer drie nieuwelingen aan de aftrap. Het begon alvast niet onaardig, met een schot van Brouwers, dat door Proto in corner gewerkt werd.

Het duurde even voor de kustploeg onder stoom kwam, maar het was wel meteen raak toen Jonckheere van ver kon aanleggen en de bal in de benedenhoek deponeerde. Even later haalde Canesin op zijn beurt uit, Biebauw redde met de vuisten.

Wit-zwart had vrij veel balbezit, maar het bleek moeilijk om er voorin iets mee aan te vangen. Op een mooie flankvoorzet van P. Monteyne kwam Damman een fractie te laat om te kunnen afronden. Aan de overkant poeierde Musona op de vuisten van Biebauw.

Samyn ontsnapte op links en werd door Capon in verdachte omstandigheden tegen de grond gewerkt, zonder gevolg. In de volgende fase was Proto Dufour net te snel af. Een prima combinatie langs Samyn, Brouwers en Monteyne leidde even later toch tot de gelijkmaker, een knappe kopbal van Raphaƫl Lecomte. Na een van wit-zwarte zijde goede eerste helft met 1-1 naar de kleedkamers dus.

De tweede helft begon met een scherpe voorzet van Godwin, maar er stond geen bezoeker op de goeie plaats. Brouwers knalde even later via een Oostends been hoog over. Ook nu weer deed KSVR prima zijn deel. Brouwers kende zelfs brute pech toen hij zijn deviatie op assist van Bochet via de onderkant van de lat opnieuw het veld zag in botsen. Na een nieuwe mooie Roeselaarse combinatie, na ondertussen 9 vervangingen, moest Proto een schot van Cornet redden.

Twintig minuten voor tijd bracht ook Oostende een haast volledig nieuw elftal tussen de lijnen en het kreeg dan onmiddellijk een kans via Bah, die naast het doel van Van Cauwenberge besloot. De kustploeg had nu iets meer overwicht, maar toch scoorde KSVR nog bijna een tweede keer: Proto redde eerst de kopbal van Godwin, waarna Cornet de rebound naast het doel mikte. Het bleef dus bij een knappe 1-1.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]15′ Jonckheere (1-0), 36′ Lecomte (1-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KV Oostende[/av_cell][av_cell col_style=”]Proto, Capon, Milic, Bossaerts (65′ Rozehnal), Ndenbe, Ozkan, Jonckheere, Canesin, Musona, El Ghanassy en Akpala; vanaf 70e minuut: Proto, Rozehnal, Conte, Tomasevic, Rajsel (83′ Dutoit), Banda, Siani, Van der Heyden, Bah, Rezaeian en Jali[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw (46′ Van Cauwenberghe), Damman (46′ M. Monteyne), Borry, Zolotic (61′ Wang), P. Monteyne (61′ Grisez), Van Acker, Seoudi (61′ Ibou), Lecomte (46′ Bochet), Dufour (46′ Godwin), Samyn (46′ Cornet) en Brouwers (61′ Brodic)
[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Damme[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Geen reacties en/of beelden beschikbaar.
[/av_textblock]

[/av_one_full]