Vandaag kregen we de eerste sleutels van de nieuwe Citroën C3’s overhandigd door Joost Vanhulle, zaakvoerder van Garage Vanhulle. Deze nieuwe wit-zwarte auto’s zullen bestuurd worden door onze spelers.

Reeds meer dan 50 jaar kan Garage Vanhulle putten uit kennis en ervaring met Citroën. Garage Vanhulle is een familiebedrijf met vestigingen in Ieper, Menen, Izegem en Diksmuide. Naast Citroën hoofdverdeler en servicepunt, kan u ook bij hen terecht voor tweedehandsvoertuigen, originele wisselstukken en alle koetswerkherstellingen. Ze bieden advies en service op alle niveau’s, van de aankoop van een nieuwe of tweedehandswagen, tot verzekeringen, financiëringen en tal van zakelijke oplossingen. De energie van hun sterk team is steeds gericht op de tevredenheid van hun klanten, elke dag opnieuw! Optimale kwaliteit is hun prioriteit!