[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Roeselare startte scherp en al na vijf minuten mocht Brouwers alleen op de doelman af. Zijn voorlaatste baltoets was net iets te ver waardoor Verlinden de doelpoging onschadelijk kon maken. Even later was het wel prijs. Cornet profiteerde van een twijfelende Verlinden. De Knokse doelman haalde de spits neer en scheids Zeebroek wees meteen naar de stip. Lecomte klaarde de klus vanop elf meter.

Ook aan de overkant kende De Winter ook een aarzelend moment. Staelens kreeg de afvallende bal voor zijn voeten en kon de bordjes terug in evenwicht brengen na ruim een kwartier spelen. Wit-zwart duwde het gaspedaal in en hiel er een aardig tempo op na. Na twintig minuten mocht Borry vrij inkoppen. Verlinden was dit keer wel goed bij de les. Een minuutje later was het toch prijs. Cornet kopte de hoekschop van Dufour staalhard binnen. De combinaties volgden elkaar op. Op het half uur duwde Bochet de derde tegen de netten op voorzet van Grisez. Knokke hapte even naar adem maar kwam nog een tweetal keer gevaarlijk opzetten aan het einde van de eerste helft.

Na de pauze ging de kustploeg lager spelen waardoor de openingen kleiner werden. Brodic vond uiteindelijk dan toch Samyn die overhoeks de 1-4 binnenschoof. Niet veel later mocht Godwin alleen op doel af. Met een lob legde hij de 1-5 eindstand al vast. Tien minuten voor tijd was er nog een goede Van Cauwenberghe nodig om Knokke van hun tweede doelpunt te houden.

Een logische en verdiende 1-5 overwinning aan de kust. Zaterdag volgt een eerste echte test tegen KSC Lokeren OVL.
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

Doelpunten 09′ Lecomte (0-1), 17′ Staelens (1-1), 22′ Cornet (1-2), 33′ Bochet (1-3), 61′ Samyn (1-4), 66′ Godwin (1-5).
R Knokke FC Eerste helft: Verlinden, Vermeulen, Van De Water, Gillis, Buysse, Pierre, Neuvroen, De Cuyper, Staelens, De Rechter, Mputu.

Tweede helft: n.n.b.

KSV Roeselare Eerste helft: De Winter, Borry, Brouwers, Seoudi, Lecomte, Dufour, Damman, Zolotic, Grisez, Cornet, Bochet.

Tweede helft: Steph, Monteyne M., Zolotic (65′ Borry), Wang, Monteyne PJ, Van Acker, Godwin, Ibou, Samyn, Wilmots, Brodic.

Gele kaarten 09′ Verlinden (Knokke)
Rode kaarten /
Scheidsrechter Zeebroek, Bonduel, Delporte

[/av_textblock]