Wedstrijdverslag

Op bezoek bij het Tubize van gewezen WK-ganger Daré Nibombé (sinds dit seizoen coach bij les Sang et Or) bracht een doelpunt van Reno Wilmots (na een doorsteekbal) wit-zwart na vijf minuten op voorsprong. De thuisploeg kwam kort na rust langszij, maar met een treffer van Bin Wang (die kon profiteren van een afvallende bal op hoekschop) was de 1-1 van korte duur. Met nog een kopbal op de paal van de debuterende Lemoine (opnieuw op hoekschop) leek de Roeselaarse zege dichtbij, maar vanuit vermeend buitenspel zorgde de ingevallen Bacanamwo na een bal door het centrum voor de al bij al te rechtvaardigen 2-2-eindstand.

Wedstrijdgegevens

Doelpunten5′ Wilmots (0-1), 50′ Seung-Joon (1-1), 53′ Wang (1-2), 85′ Bacanamwo (2-2)
AFC TubizeRausin, Delhaye, Ben Yaghlane, Kose, Armenakas (60′ D’Errico), Seung-Joon (80′ Bacanamwo), Sakai, Plutzer, Jang-Won (70′ Vargas Cedeno), Bil en Touré
KSV RoeselareLaverge, Van Poucke, Lemoine, Wang (63′ Vanderhaeghe), Devos, Ballegeer, Wilmots, Willemyns (67′ Buyssens), Janssens (89′ Verbrugge), Colpaert (78′ Desendre) en Cornet
Gele kaartenKose (T), Janssens, Ballegeer
Rode kaarten/
ScheidsrechterBohm