Wedstrijdverslag

In een eerste van drie bekermatchen haalden de KSVR-beloften het gisteren na een wedstrijd met een onwaarschijnlijk slotkwartier van het Zulte Waregem van gewezen profspeler Stijn Meert. De eerste helft was voor de fusieploeg, wat de Gaverbeekjongens nog voor de rust op een 3-0-voorsprong bracht. Een goal van Hasse Colpaert (in de rebound op een schot van Buyssens) gaf de bezoekers opnieuw hoop. KSVR drong aan en kwam onder meer langs Colpaert en Buyssens dicht bij een tweede treffer. Die kwam er na stevig weerwerk toen Colpaert aan de tweede paal de ingevallen Simon Verlinde vond en die de bordjes op 3-2 bracht. Door een bos van benen bracht Gauthier Willemyns wit-zwart zowaar opnieuw langszij. 3-3 dus en match nog niet gespeeld, want een late goal van Thiemen Desendre (op aangeven van Buyssens) bezorgde KSVR in extremis toch de volle buit.

Wedstrijdgegevens

Doelpunten13′ Van Poucke (1-0, owngoal), 30′ Zaroury (2-0), 35′ Taillieu (3-0), 56′ Colpaert (3-1), 81′ Verlinde (3-2), 86′ Willemyns (3-3), 92′ Desendre (3-4)
SV Zulte WaregemWillocq, De Roover, Pletinckx, Severin, Barry (59′ Ansoms), S’Rifi, Taillieu, Kullaj, Zaroury (59′ Tuyttens), Milokwa (67′ Boudry) en Crine (77′ Amou-Djaba)
KSV RoeselareLaverge, Van Poucke, Vanderhaeghe, Verbrugge, Devos, Ballegeer, Zymeri (74′ Verlinde), Buyssens, Janssens (54′ Desendre), Colpaert (94′ Callens) en Willemyns (93′ Bourgois)
Gele kaartenCrine (Z), Ballegeer, Kullaj (Z), Desendre
Rode kaarten73′ S’Rifi (Z)
ScheidsrechterBrinckman