Bilzerse Waltwilder VV won afgelopen weekend met 3-1 tegen VK Robur Moerzeke in de vierde ronde van de Croky Cup (Beker van België). Daardoor is de Limburgse ploeg onze tegenstander in de vijfde ronde (1/32ste finale).

De ploeg uit Bilzen was vorig jaar nog actief in eerste provinciale maar kon via de eindronde de promotie naar 3de amateur bewerkstelligen. Eerder schakelden ze al Melo Zonhoven, RFC Meux, RFCR Symphorinois (en dus ook VK Robur Moerzeke) uit voor de Croky Cup.

Normaal gezien zouden we op verplaatsing spelen maar aangezien de club Bilzerse Waltwilder VV niet voldoet aan de bepalingen van art. B1606 (punt 4 onder de tabel) van het bondsreglement zal de wedstrijd in de 5e ronde van de Croky Cup gespeeld worden op Schiervelde, op zaterdag 26 augustus 2017 om 20u00.

Tickets voor deze wedstrijd kosten 10,00 EUR en zijn enkel verkrijgbaar aan het loket op de dag zelf vanaf 19u00. Tribune 1 en Vak J zijn open.