Voorbeschouwing KSV Roeselare – KFCO Beerschot Wilrijk

Vrijdag om 20.30 uur speelt KSVR tegen KFCO Beerschot-Wilrijk voor de 4de speeldag van de Proximus League 2017-2018. KSVR speelt deze topwedstrijd op Schiervelde als medeleider en het duel zal op gang worden gefloten door Lothar D’Hondt, bijgestaan door Pieter BecquetNick Senecaut en 4de official Wesli De Cremer.

De jongens uit de hoofdstad van de provincie Antwerpen eindigden vorig seizoen nog op de eerste plaats in de eerste amateurklasse en konden zo de promotie afdwingen naar 1B. Nu staan de paars-witten na 3 speeldagen samen met KSVR aan de leiding met 7 punten.

Afgelopen weekend werd er door de jongens van aan het ‘Kiel’ met 1-0 gewonnen tegen AFC Tubize.

Dit duel is voor Esvee uiterst belangrijk om de goede competitiestart verder te zetten en ook om een medeconcurrent voor het periodekampioenschap op een achterstand te zetten.

De KSVR-spelers hopen op zoveel mogelijk supporters om ‘Esvee’ aan te moedigen tijdens dit steeds sfeervol duel tegen Antwerpenaren.

De wedstrijd is, net als alle andere wedstrijden dit seizoen, rechtstreeks te bekijken op Proximus TV.

vrijdag 01/09/2017

20u30

Schierveldestadion

Buien | 16 °C

Selectie

KSV Roeselare:
Biebauw, Bochet, Borry, Brodic, Brouwers, Damman, De Winter, Dufour, Godwin, Grisez, Ibou, Lecomte, Lemoine, Maletic, Monteyne PJ, Samyn, Van Acker, Van Cauwenberghe, Wilmots en Zolotic.

KFCO Beerschot Wilrijk:
Romo, Steelant, Dom, Swinkels, Van den Bergh, Prychynenko, Ekangamene, Essikal, Pietermaat, Van Hyfte, Octavio, Messoudi, Boulaouali, Schaessens, Maes en Losada

Schorsingen
  • Er zijn geen spelers geschorst voor deze wedstrijd.
  • Maël Lépicier heeft zijn speeldag schorsing uitgezeten vorige week tegen K. Bilzerse Waltwilder en is opnieuw inzetbaar

Blessures
  • Geen informatie beschikbaar
Ticketinfo

Kaarten voor deze wedstrijd zijn zowel te verkrijgen in voorverkoop, als aan de loketten. Een zitplaats in de hoofdtribune kost 25,00 EUR. Een zitplaats achter doel of een overdekte staanplaats kost 15,00 EUR. Jongeren (-16 jaar) betalen 5,00 EUR.

Bezoekers kunnen hun tickets kopen aan de loketten voor aanvang van de wedstrijd. Voor de overdekte zitplaatsen en de staanplaatsen geldt de eenheidsprijs van 15,00 EUR. Jongeren (-16 jaar) betalen 5,00 EUR.

Extra
  • Voorafgaand aan deze wedstrijd organiseren we een AfterWork vanaf 17u00 (inclusief Food&Foot vanaf 18u30). Meer informatie? Klik hier!
Scheidsrechters
Lothar D’Hondt

Lothar D’Hondt

Scheidsrechter
Pieter Becquet

Pieter Becquet

Assistent-scheidsrechter
Nick Senecaut

Nick Senecaut

Assistent-scheidsrechter
Wesli De Cremer

Wesli De Cremer

Vierde official
Locatie

Adres

KSV Roeselare CVBA
Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 ROESELARE

Parking

Er is voldoende parkeergelegenheid rond Schiervelde. Er is een aparte bezoekersparking voorzien.