Voorbeschouwing KSV Roeselare – OH Leuven

Zaterdag om 17u ontvangt KSV Roeselare in eigen huis OH Leuven met het oog op de tweede speeldag in de Proximus League 2016-2017. De eerste thuiswedstrijd voor wit-zwart vindt – zoals steeds – plaats op Schiervelde en zal in goede banen worden geleid door scheidsrechter Jordy Vermeire, bijgestaan door zijn assistenten Christophe Baillieul en Raf Eerdekens. Lothar D’Hondt (4de official) neemt de honneurs waar aan de zijlijn.

De jongens uit Vlaams-Brabant eindigden vorig seizoen op de voorlaatste plaats in de Proximus League. KSVR speelde toen 1-1 en 1-2 op den Dreef. Gezien hun benarde situatie, moesten de Leuvenaars vol aan de bak in Play off-3 om het behoud veilig te stellen. OHL slaagde in operatie redding en in het tussenseizoen kwam de club in handen van het Thaise King Power, eveneens eigenaar van Leicester City in de Premier League.

De bijhorende kwaliteitsinjectie zorgde ervoor dat de ambities aan Den Dreef dit seizoen erg hoog liggen. Ambities die kracht bijgezet werden met goed voetbal en een karrevracht aan doelkansen op de openingsspeeldag tegen Lierse SK. In voetbal tellen echter de doelpunten en de Pallieters slaagden erin om de troepen van Dennis Van Wijk op een 2-2-gelijkspel te houden.

Wit-zwart kende – na een belabberde voorbereiding – meer geluk in haar openingswedstrijd. Trainer Arnauld Mercier loodste zijn jongens naar een 1-3-uitzege op het veld van AFC Tubize, met drie doelpunten op stilstaande fases. Een tweede opéénvolgende overwinning kan volstaan om de hoop op een knalseizoen bij de supporters aan te wakkeren, maar een gemakkelijke opdracht wordt het alvast niet.

De KSVR-spelers hopen op een goed gevuld Schiervelde om ‘Esvee’ aan te moedigen in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2017-2018 in de Proximus League.

De wedstrijd is, net als alle andere wedstrijden dit seizoen, rechtstreeks te bekijken op Proximus TV.

zaterdag 12/08/2017

17u00

Schierveldestadion

Buien | 19 °C

Selectie

KSV Roeselare:
Biebauw, Bochet, Borry, Brodic, Brouwers, Damman, De Winter, Dufour, Godwin, Gravenberch, Grisez, Ibou, Lecomte, Lépicier, Maletic, Monteyne PJ, Samyn, Schmisser, Van Acker, Van Cauwenberge en Zolotic.

OH Leuven:
nog niet vrijgegeven

Schorsingen
  • Er zijn geen spelers geschorst voor deze wedstrijd.

Blessures
  • Nog niet vrijgegeven
Ticketinfo

Kaarten voor deze wedstrijd zijn zowel te verkrijgen in voorverkoop, als aan de loketten. Een zitplaats in de hoofdtribune kost 25,00 EUR. Een zitplaats achter doel of een overdekte staanplaats kost 15,00 EUR. Jongeren (-16 jaar) betalen 5,00 EUR.

Bezoekers kunnen hun tickets kopen aan de loketten voor aanvang van de wedstrijd. Voor de overdekte zitplaatsen en de staanplaatsen geldt de eenheidsprijs van 15,00 EUR. Jongeren (-16 jaar) betalen 5,00 EUR.

Extra
  • Er wordt geen combiregeling opgelegd
  • De dag zelf zijn de loketten open vanaf 16u00
  • De bezoekersparking bevindt zich ter hoogte van de Schierveldestraat 126, 8800 ROESELARE
Scheidsrechters
Jordy Vermeire

Jordy Vermeire

Scheidsrechter
Christophe Baillieul

Christophe Baillieul

Assistent-scheidsrechter
Raf Eerdekens

Raf Eerdekens

Assistent-scheidsrechter
Lothar D’Hondt

Lothar D’Hondt

Vierde official
Locatie

Adres

KSV Roeselare CVBA
Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 ROESELARE

Parking

Er is voldoende parkeergelegenheid rond Schiervelde. Er is een aparte bezoekersparking voorzien.