Voorbeschouwing Lierse SK – KSV Roeselare

Vrijdag om 20.30 uur speelt KSV Roeselare op verplaatsing bij K. Lierse SK op de 3de speeldag van de Proximus League 2017-2018. KSVR speelt dit duel als leider in het Herman Vanderpoortenstadion te Lier. Het duel zal op gang worden gefloten door Denis Vanbecelaere, bijgestaan door assistenten Florian Lemaire en Brecht Devriese. Kevin Van Damme (4de official) neemt de honneurs waar aan de zijlijn.

De jongens uit de provincie Antwerpen eindigden vorig seizoen nog op de eerste plaats in 1B, maar konden geen van beide periodekampioenschappen winnen en waren daardoor veroordeeld tot Play Off 2 (poule A). Daar eindigden de ‘Pallieters’ dan op de laatste plaats met 10 punten uit 10 wedstrijden.

Nu spelen de geel-zwarten opnieuw in 1B en staan daar na 2 speeldagen op de 4de plaats met 2 punten. Vorig seizoen won KSVR eerst met 0-2 in Lier en op de laatste speeldag eindigde het duel op het Lisp dan op 1-1. Afgelopen weekend werd er door de jongens uit de grensstreek met de Kempen nog 2-2 gespeeld tegen Beerschot-Wilrijk.

Dit duel is voor Esvee belangrijk om de goede competitiestart verder te zetten. KSVR-Supporters kunnen meereizen met de supportersbussen: vertrek vrijdag om 17.30 uur op Schiervelde (inschrijven: 0496/14 11 69). De KSVR-spelers hopen op zoveel mogelijk supporters om ‘Esvee’ aan te moedigen tijdens dit steeds sfeervol duel aan de oevers van de Nete.

De wedstrijd is, net als alle andere wedstrijden dit seizoen, rechtstreeks te bekijken op Proximus TV.

vrijdag 18/08/2017

20u30

Herman Vanderpoortenstadion

Plaatselijk bewolkt | 20 °C

Selectie

Lierse SK:
El Ansri, Frans, Boussaid, Elgabas, Allach, Tahiri, Laurent, Kasmi, Buysens, Yakubu, Bourdin, Poelmans, Weuts, Wils, Bougrine, Joachim, De Busser, Binst, Goris, Vanhamel, Hall, Camargo, Janssens en Yagan. Diarra en Vinck zijn nog out met blessures.

KSV Roeselare:
Biebauw, Bochet, Borry, Brodic, Brouwers, Damman, De Winter, Dufour, Godwin, Gravenberch, Grisez, Lecomte, Lépicier, Maletic, Monteyne PJ, Samyn, Van Acker, Van Cauwenberge en Zolotic.

Schorsingen
  • Er zijn geen spelers geschorst voor deze wedstrijd.
  • Maël Lépicier kreeg na zijn rode kaart van afgelopen weekend tegen OH Leuven een schorsingsvoorstel van 2 speeldagen en boete van 200 euro. De club en speler gaan echter niet akkoord met dit voorstel, waardoor Lépicier komende vrijdag wel kan aantreden tegen Lierse SK in afwachting van een verdere uitspraak.

Blessures
  • Niet bekend
Ticketinfo

Kaarten voor deze wedstrijd zijn te verkrijgen aan de loketten.

Extra
Scheidsrechters
Denis Vanbecelaere

Denis Vanbecelaere

Scheidsrechter
Florian Lemaire

Florian Lemaire

Assistent-scheidsrechter
Brecht Devriese

Brecht Devriese

Assistent-scheidsrechter
Kevin Van Damme

Kevin Van Damme

Vierde official
Locatie

Adres

Lierse SK
Lispersteenweg 237
B-2500 LIER

Parking

Er is geen aparte bezoekersparking voorzien.