Alessandro Cerigioni (30.09.1992, Belg) ondertekende daarnet een overeenkomst voor één seizoen op Schiervelde. De vlugge aanvaller komt op huurbasis over van Waasland-Beveren.

Alessandro is een Lommels jeugdproduct. Vanaf seizoen 2009-2010 maakte hij deel uit van de A-kern. In 105 matchen wist hij 28 maal te scoren voor de Limburgers. In de winter van 2013 verhuisde hij naar OH Leuven. In drieënhalf seizoenen scoorde hij er 16 maal in 93 wedstrijden.

Twee seizoenen terug vertrok de Limburger naar Waasland-Beveren. Hij ondertekende er een contract voor drie seizoenen. Vorig seizoen wist hij in 30 wedstrijden drie maal te scoren. Dit seizoen moet hij tevreden zijn met tot nog toe slechts drie invalbeurten.

Alessandro zal dus de rest van dit seizoen de kleuren van wit-zwart verdedigen. Hij zal spelen met het nummer 21 op z’n rug.

Welkom en veel succes op Schiervelde, Alessandro!