[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
In een wedstrijd die door werken aan het kunstgrasveld niet op Schiervelde maar wel in de verre Kempen plaatsvond deelden de beloften maandag de punten met reeksgenoot Lierse. Voor wit-zwart scoorde Thiemen Desendre na een halfuur spelen vanop de stip. In partij met kansen aan beide kanten stelde de thuisploeg op het uur gelijk.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]36′ Desendre (0-1, str.), 58′ Kifoumbi (1-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]K. Lierse SK[/av_cell][av_cell col_style=”]De Busser, Honshoven, Banzuzi (34’ Bahaid), Kuete, Ndiaye, Amasihohu (46’ Mikal), Sabaouni, Kifoumbi, Kasmi, Bousantouh en Ntambwe (62’ Lehaire)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Cauwenberge, Van Poucke, Vanderhaeghe, Verbrugge, Vandeweghe, Ballegeer, Janssens, Willemyns, Desendre (82’ Vaneeckhoutte), Colpaert (88’ Belhafat) en Xu (57’ Zymeri)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Kasmi (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Van de Cruys[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]