Wedstrijdverslag

De kop is eraf: na twee draws op rij haalden de KSVR-beloften het met treffers van Saviour Godwin, Reno Wilmots en Fran Brodic verdiend van een piepjong Westerlo. Goed voor een knappe vijf op negen en een voorlopige tweede stek (op vier punten van leider Cercle). Een weekje eerder al plaatste wit-zwart zich na een 4-1-zege tegen Berchem voor de tweede ronde van de beker. Het verslag van dit tweede Roeselaarse bekertreffen vind je hier.

Wedstrijdgegevens

Doelpunten4′ Bens (1-0), 42′ Godwin (1-1), 63′ Wilmots (1-2), 66′ Brodic (1-3)
KVC WesterloCaubergh, Van Genechten, Peeters, Raemaekers (78′ Van Bulck), Auwers, Reykers, El Madani, Van Den Bergh (65′ Lavrijssen), Fernandes Da Cunha (65′ Yoka W’Olinga), Bens en Vandenbossche (25′ Mateso-Liongola)
KSV RoeselareDe Winter, Vandeweghe (56′ Devos), Vanderhaeghe, Wang, Verbrugge (73′ Van Bever), Ballegeer, Wilmots, Xu (60′ Desendre), Janssens, Godwin (78′ Zymeri) en Brodic
Gele kaartenWilmots
Rode kaarten/
ScheidsrechterVissers