[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Veel volk op Schiervelde voor de regionale bekerderby tegen de leiders uit eerste klasse. Met Brouwers, Zolotic, Grisez, Samyn en Lemoine opnieuw heel wat andere namen in de KSVR-ploeg ten opzichte van de ploeg die startte tegen Cercle.

De hoop op een spannende wedstrijd leek vrij vlug tenietgedaan, want al na vijf minuten schoot Dennis de eerste kans van de avond zonder pardon voorbij Biebauw, die even later een poging van Wesley in corner moest werken. De bezoekers hielden het tempo strak en op doorsteekpas van Vanaken schoot Vormer de 0-2 binnen.

KSVR tikte de bal goed rond op het middenveld, maar in de zone van de waarheid werd het telkens uiterst moeilijk. Net het omgekeerde aan de overkant, waar Club dodelijk efficiƫnt bleek en van balverlies van Wieser profiteerde om Dennis door de buitenspelval te loodsen op weg naar de 0-3.

Kort daarna kreeg KSVR een eerste kans via Brouwers, die in de handen van Hubert besloot. Nieuw balverlies van Wieser op het middenveld zette Wesley op weg naar de 0-4. Toch volgde voor de rust nog een Roeselaarse eerredder. Na een door Samyn opgezette aanval kanjerde Dufour op de vuisten van Hubert, waarop Davy Brouwers de rebound verzilverde. 1-4 bij de rust dus.

Ook in de tweede helft probeerde KSVR volop mee te voetballen. Dufour probeerde het van ver, Hubert redde. De bezoekers lieten de bal aanvankelijk aan wit-zwart en wachtten geduldig om toe te slaan. Wat niet meer onmiddellijk gebeurde, zodat beide teams er nu een gezapige partij van maakten. Een tiental minuten voor tijd kon Vossen toch nog eens scoren.

Net als vorig seizoen eindigt het korte KSVR-bekeravontuur dus in de 1/16 finales.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]5′ Dennis (0-1), 16′ Vormer (0-2), 30′ Dennis (0-3), 38′ Wesley (0-4), 41′ Brouwers (1-4), 82′ Vossen (1-5)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Lemoine, Zolotic, Grisez, Van Acker, Wieser, Lecomte (82′ Brodic), Dufour (67′ Seoudi), Samyn (70′ Cornet) en Brouwers[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Club Brugge KV[/av_cell][av_cell col_style=”]Hubert, Cools, Denswil, Nakamba, Mechele, Decarli, Vormer (68′ Clasie), Vanaken, Limbombe (73′ Palacios), Wesley (62′ Vossen) en Dennis[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Dufour[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Lardot[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]