[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Seoudi en Cornet verschenen voor het eerst dit seizoen in de basis. KSVR begon vrank en vrij, maar kreeg bij de eerste thuisaanval wel een serieuze opdoffer: Annys baande zich een weg door het midden, Zolotic gaf hem een flinke por en ref De Cremer koos meteen voor de zwaarste sanctie: rood voor Zolotic, wat wel overdreven leek, en strafschop voor de thuisploeg. Biebauw redde echter de elfmeter van Naessens, maar KSVR moest wel ruim 85 minuten met zijn tienen verder. Alle tactische plannetjes mochten meteen naar de prullenmand, en dit al helemaal toen Corstjens op corner van Christensen hoog boven iedereen uit torende en de 1-0 binnenkopte.

Westerlo bleef voortdurend in balbezit, en toen Osah tot zijn verwondering door de buitenspelval glipte, schoot hij onbesuisd over en naast. Zowat halfweg de eerste helft begon wit-zwart toch ook wat aan de bal te komen, maar kansen creëren was nog een ander paar mouwen. Na voorbereidend werk van Damman en Cornet kwam Dufour in schietpositie, maar zijn poging werd afgeblokt door een Westelse verdediger. Een gemist kansje op terug in de match te komen, en even later leek het helemaal voorbij toen De Ceulaer op assist van Naessens nummer twee binnenschoof.

De Kempenaren hadden de match nu weer helemaal in handen en KSVR holde constant achter de feiten aan. Net voor de rust viel Schmisser dan nog eens geblesseerd uit. Met 0-2 en weinig hoop op puntengewin naar de kleedkamers dus.

Na de rust kwam Grisez Damman vervangen, zodat met PJ Monteyne maar één van de vier oorspronkelijke verdedigers meer op het veld stond. Wit-zwart probeerde nu toch te drukken en Cornet mikte een kans meters over. De thuisploeg trok zich massaal terug en er was nauwelijks doorkomen aan, hoe de withemden nu ook probeerden.

Op een Westelse counter wees de ref alweer naar de stip toen Biebauw zich nog klein maakte, maar De Ceulaer toch over hem katapulteerde. Christensen faalde niet en meteen was de match nu helemaal gespeeld, voor zover dit nog niet het geval was. Aan de overkant zat zelfs de eerredder er niet in toen Lecomte verrassend uithaalde en zijn mooie schot op de paal zag ketsen. Op vrijschop van de thuisploeg buffelde Annys nog een vierde treffer binnen.

Vierde zware nederlaag in vijf wedstrijden meteen voor KSVR, en heel veel (mentaal) werk aan de winkel voor de eventuele nieuwe trainer.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]12′ Corstjens (1-0), 35′ De Ceulaer (2-0), 77′ Christensen (3-0), 88′ Annys (4-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Langendonck, Biset (87′ Rougkalas), Corstjens, Annys, De Ceulaer (78′ Osaguona), Naessens, Alessandro, Osah (60′ Rommens), Christensen, Van Den Bogaert en Oto’o[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman (46′ Grisez), Schmisser (44′ Borry), Zolotic, PJ Monteyne, Van Acker, Seoudi, Lecomte, Cerigioni (88′ Godwin), Dufour en Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Schmisser, Biset (W), Seoudi, Biebauw[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]4′ Zolotic[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]De Cremer[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/n-YDhvBBWcY’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]