[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Op woensdag 20 september 2017 speelt KSV Roeselare thuis tegen Club Brugge KV voor de 1/16 finale van de Croky Cup. De wedstrijd start om 20u30. Wil jij er bij zijn? De voorverkoop start alvast op woensdag 06 september 2017 vanaf 14u00. Alle verdere info kan je hieronder terugvinden.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

[av_progress bar_styling=’av-striped-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’SUPPORTERS KSV ROESELARE’ progress=’100′ color=’theme-color’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

  • Tickets voor Vak A, D en G enkel te koop op vertoon van abonnement of lidkaart jeugd tot en met donderdag 14 september 2017. Daarna volgt vrije verkoop.
  • Tickets voor Vak J enkel te koop op vertoon van abonnement KSV Roeselare of lidkaart jeugd.
  • Abonnementen zijn voor deze wedstrijd niet geldig.

[/av_textblock]

[av_notification title=’OPGELET’ color=’red’ border=” custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue81a’ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]
In de thuisvakken is het verboden om uiterlijke kenmerken van de bezoekende ploeg te dragen. Bij inbreuk volgt meteen een gepaste sanctie.
[/av_notification]

[av_heading tag=’h4′ padding=’10’ heading=’TICKETPRIJZEN’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/stadionplan-300×230.png’ attachment=’7839′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

Ticketprijzen | KSV Roeselare – Club Brugge KV | 20.09.2017

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

VAK STANDAARDPRIJS
A / D € 10,00
E / F / G / H / I € 10,00
J € 10,00
K / L (Bezoekers) € 10,00

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h4′ padding=’10’ heading=’VIPARRANGEMENT’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Net zoals de gewone competitiewedstrijden is er ook voor deze wedstrijd een diner voorzien in onze Lounge134. Voor de wedstrijd tegen Club Brugge KV betaal je 110 EUR per persoon (ticket voor de wedstrijd in vak B of C inbegrepen).

Inschrijven en meer info kan via ann.van.poucke@ksvroeselare.be
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h4′ padding=’10’ heading=’OPENINGSUREN DIENST TICKETING’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

Openingsuren Dienst Ticketing | KSV Roeselare – Club Brugge KV | 20.09.2017

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

DAG DATUM VOORMIDDAG NAMIDDAG
Woensdag 06.09.2017 14u00 – 17u00
Donderdag 07.09.2017 09u30 – 12u00 14u00 – 19u00
Vrijdag 08.09.2017 14u00 – 17u00
Zaterdag 09.09.2017 10u00 – 12u00
Zondag 10.09.2017
Maandag 11.09.2017 14u00 – 17u00
Dinsdag 12.09.2017 14u00 – 19u00
Woensdag 13.09.2017 14u00 – 17u00
Donderdag 14.09.2017 09u30 – 12u00 14u00 – 19u00
Vrijdag 15.09.2017 14u00 – 17u00
Zaterdag 16.09.2017 10u00 – 12u00
Zondag 17.09.2017
Maandag 18.09.2017 14u00 – 17u00
Dinsdag 19.09.2017 09u30 – 12u00 14u00 – 19u00
Woensdag 20.09.2017 Loketten open vanaf 19u00

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h4′ padding=’10’ heading=’SCHEIDSRECHTERS’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Scheidsrechters dienen hun schriftelijke aanvraag voor tickets ten laatste 72u (drie dagen) voor aanvang van de wedstrijd te sturen naar ticketing@ksvroeselare.be met kopie van scheidsrechters in de bijlage. Wanneer uw aanvraag tijdig is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail.

Scheidsrechters kunnen hun tickets, na de bevestigingsmail, ophalen aan het loket ‘uitnodigingen’ vanaf één uur voor de wedstrijd op vertoon van scheidsrechterskaart seizoen 2017-2018 en identiteitskaart.
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h4′ padding=’10’ heading=’SCOUTINGSAANVRAGEN’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Scouts dienen hun schriftelijke aanvraag voor tickets ten laatste 72u (drie dagen) voor aanvang van de wedstrijd te sturen naar  ticketing@ksvroeselare.be met kopie van scoutingskaart in de bijlage. Wanneer uw aanvraag tijdig is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail.

Scouts kunnen hun tickets, na de bevestigingsmail, aan het loket ‘uitnodigingen’ vanaf één uur voor de wedstrijd op vertoon van bevestigingsmail.
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h4′ padding=’10’ heading=’ROLSTOELPATIËNTEN’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Rolstoelpatiënten dienen hun aanvraag voor tickets ten laatste 24u voor aanvang van de wedstrijd te richten aan het secretariaat (ticketing@ksvroeselare.be – 051/22 99 22). Rolstoelgebruikers en één begeleider hebben recht op een gratis ticket voor de wedstrijden (enkel dus wanneer ze dit 24u op voorhand aangevraagd hebben).
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

[av_progress bar_styling=’av-striped-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’SUPPORTERS CLUB BRUGGE KV’ progress=’100′ color=’theme-color’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

  • De voorverkoop voor tickets in het bezoekersvak verloopt uitsluitend via Club Brugge KV. Voor alle info daaromtrent verwijzen we je graag door naar hun infokanalen.
  • Er wordt geen combiregeling opgelegd
  • De dag zelf zijn de loketten open vanaf 19u00 (indien nog tickets beschikbaar)
  • De bezoekersparking en -ingang bevindt zich ter hoogte van de Schierveldestraat 126, 8800 ROESELARE. Er wordt voorrang gegeven aan de supportersbussen om deze parking te gebruiken.
  • Bezoekers kunnen gebruikmaken van van K (zitplaatsen) en L (staanplaatsen).
  • Tickets kosten 10,00 EUR.

[/av_textblock]